default-header

nesia52

nesia52

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 89)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Hartkatheterisatie #91695
  nesia52
  Deelnemer

  Hoi Pat
  Het hoeft natuurlijk niet perse je hart te zijn, ik had alleen af en toe verkrampingen van mijn maag naar mijn kaak, maar ze zeiden toen dat het hyperventilatie was, daar had ik pilletjes voor en die hielpen, dus ik stond er verder niet bij stil, je gast er van uit dat de arts gelijk heeft, maar tien kwam er een avond dat ik weer zo,n verkramping kreeg, dus ik nam een pilletje, maar die hielp niet, dus nog een pilletje, toen ging ik heel erg zweten, erg benauwd, overgeven en toen gingen de alarmbellen bij mijn man rinkelen, nog onder de fou he gezeten, staan ging niet, naar bed, er weer uit, toen heeft mijn man de hap gebeld, en die zeiden, kom maar dus met onze eigen auto Nasr een andere plaats Nasr de hap, toen ik daar kwam kon die arts geen bloeddruk meer meten en gingen de toeters en bellen rinkelen, toen bleek ik dus een heftig infarct te hebben, dus achteraf nog geluk gehad, want had met de ziekenwagen gemoeten, maar toen s,nachts gelijk de catheterisatie en 2 stents gezet, toen 2 dagen IC, toen Nasr de verpleegafdeling met een hilterkastje, en na een week naar huis, toen revalideren, en dat was het, nu zit ik vol met medicijnen maar het gast nog steeds goed, af en toe nog een lichte verkramping maar dat noemen ze angina pectoris, dat kan geen kwaad , zeggen ze, mijn bloeddruk blijft nu goed, terwijl ik al jaren veel te hoge bloeddruk had, maar het zit in de familie, mijn vader is met 55 jaar overleden, en mijn 2 broers zijn ook hartpatiënten.
  Ik hoop niet dat ik je bang gemaakt heb, maar jij hebt echt nog geen infarct hoor
  Hoop dat je snel aan de beurt bent, maar alleen catheteriseren hoef je niet zo lang te blijven hoor, en als ze wel iets vinden, krijg je gelijk een stent, maar dan nog heb je geen infarct, ik had echt een acuut infarct, was een bloedstolsel.
  Heb ik je toch niet bang gemaakt he, maar ik bedoel als je echt iets aan je hart hebt worden je klachten wel erger hoor.
  Hartegroet Nesia.

  In reactie op: Hartkatheterisatie #91685
  nesia52
  Deelnemer

  Hoi Pat, ik had een hartinfarct, zijn gelijk 2 stents geplaatst, daardoor moest ik een week blijven, maar gaat nu goed hoor, dus als ze wat zien, heb je kans dat ze gelijk een stent plaatsen. Sterkte, ik hoor het wel.
  Welterusten..

  In reactie op: Hartkatheterisatie #91668
  nesia52
  Deelnemer

  Hoi Pat.
  Ik wil even reageren op de catheterisatie, heb het zelf gehad via de lies, is totaal niet pijnlijk, het enige vervelende vond ik dat je , tenminste ik wel, 6 uur plat op je rug koet blijven liggen, dat vond ik het ergste., en wat de nytrospray betreft, ik moet als het nodig is sprayen, dan moet het met 10 minuten over zijn, ik minder, is dat niet zo, dan nog een keer sprayen, als het dan nog niet over gast 112 bellen,
  Veel sterkte met alles.
  Hartegroet Nesia.

  In reactie op: Positieve bijwerkingen medicijnen bij hitte #91550
  nesia52
  Deelnemer

  Ik slik ook bètablokkers, maar ik ben echt ziek geweest van die hitte, laten we het er op houden dat ene anders reageert op een medicijn als de ander.

  In reactie op: De klachten die er nog steeds zijn na het dotteren! #90104
  nesia52
  Deelnemer

  Hallo Lydia.
  Ik wens jouw heel veel sterkte en hoop dat ze iets vinden, zodat er iets aan gedaan kan worden, hopelijk voel je je dan beter.
  Lieve hartegroet Nesia.

  nesia52
  Deelnemer

  Hallo zomaar, wat fijn dat het zo goed met je gaat, lekker ervan genieten, want niemand weet wat er morgen of volgende week gebeurt, en misschien is dat maar goed ook, lekker genieten van het nu.
  Lieve groet Nesia.

  nesia52
  Deelnemer

  Hoi Jany en Annemarie. Ik hoor ook bij het uitstervend ras, ik heb er volgende maand 41 jaar lief en leed opzitten, wat zijn wij toch ontzettend ouderwets hè.
  Heel fijn weekend.
  Lieve groetjes Nesia.

  In reactie op: Zo ontzettend bang en ongerust #89753
  nesia52
  Deelnemer

  Hallo Bang hartje.
  Ik begrijp heel goed dat je bang bent, maar als je cardioloog zegt dat je hart goed is moet je dat wel geloven, angst kan heel veel doen met je lichaam, dat weet ik uit ervaring, maar je moet wel vertrouwen in de artsen blijven houden anders maak je jezelf helemaal, stress is een eel slecht iets waardoor je klachten kan krijgen die lijken op hartfalen b.v. Hyperventilatie, dus probeer vertrouwen te houden in de artsen en zoek wat afleiding om je zinnen wat te verzetten, als de cardioloog het niet zou vertrouwen zou hij je echt niet laten lopen, dus probeer rustig te blijven en je gedachten wat af te leiden, ik denk dat je teveel bezig bent met je hart, wel logisch maar volgens de cardioloog niet nodig, probeer wat rustiger te worden,je bent nog veel te jong om met zoveel angst rond te lopen.
  Probeer echt wat afleiding te zoeken zodat je niet constant bezig bent met het ergste te denken, zou gauw ga je echt niet dood hoor.
  Ik hoop dat ik j een beetje gerust heb kunnen stellen en doe het rustig aan en verzet je gedachten in positieve dingen want die zijn er zeker ook.
  Groetjes Nesia.

  In reactie op: Ziekenhuis Heerenveen discrimineert………. #81634
  nesia52
  Deelnemer

  Hallo.
  Ik ben het helemaal met Jacob eens, iedereen ervaart het ziekenhuisbezoeken anders, ook wat het eten betreft, ik vond het eten in het ziekenhuis ook niet echt lekker, maar ik ga er wel vanuit dat iedereen zijn best doet om het de patiënten naar de zin te maken, wat betreft het betalen voor de tv heb ik zelf niet zo,n moeite mee, in het ziekenhuis waar ik lag hebben ze wel gratis wiki, maar betaalde tv, zo is er denk ik overal wel wat, ook is niet ieder mens hetzelfde, de een is sneller tevreden als de ander, ik vod het belangrijk dat de verzorging goed is en daarover heb ik geen klagen, maar natuurlijk, het is nergens beter dan thuis
  Allemaal heel fijne pinksterdagen gewenst en voor tijdmasine heel veel sterkte en ga er positief in, dat helpt bij het herstellen.
  Hartegroet Nesia.

  In reactie op: De hartklep die het niet zou begeven… #81426
  nesia52
  Deelnemer

  Hallo Jacob
  Ik vind jou verhaal heel heftig, maar jou opmerking vond ik niet zo leuk, ook ik probeer mensen te helpen en te steunen, en dat het met mij goed gaat, wil nog niet zeggen dat ik er niets van weet, ik vind het een Bertje kinderachtig om zo te reageren, mede daardoor ga ik nu door met pb.
  Groet Nesia.

  In reactie op: voorstellen #89581
  nesia52
  Deelnemer

  Goedemorgen Peter.
  Jij hebt inderdaad gelijk de de partner meer zorgen heeft dan de patiënt, mijn man zei ook tegen mij, na mijn hartinfarct, je staat er zo machteloos bij, bang dat je partner het niet overleefd, en je kunt als partner niets doen, alleen maar goed voor elkaar zorgen, en dat doet jou vrouw ook,en mijn man ook.
  Ik wens jullie ondanks alles toch heel fijne paasdagen toe.
  Warme hartegroet ook voor je vrouw Nesia.

  In reactie op: voorstellen #89578
  nesia52
  Deelnemer

  Hallo Peter.
  Ben het helemaal met Annemarie eens, dat jij zo optimistisch kunt blijven is heel knap,
  Het is heel veel wat jullie te verduren hebben, en inderdaad een grote pluim voor je vrouw,
  Mijn broer heeft ook al die klachten die jij hebt, ligt momenteel in het ziekenhuis voor eentweede longoperatie in 2 weken tijd, dus ik weet wel zo,n Bertje hoe het is voor jullie.
  Ik wens jou en je vrouw heel veel sterkte.
  Lieve hartegroet Nesia.

  In reactie op: Even voorstellen #89554
  nesia52
  Deelnemer

  Hoi Hetty.
  Het wordt vanaf vandaag iedere dag wat minder koud, dus dan kun je lekker gaan wandelen en eventueel een stukje fietsen, zo ben ik ook begonnen,en dan straks revalideren en dan komt het met jou ook vast weer goed.
  Ik heb er ook veel voor moeten doen, maar je ziet het resultaat. Alleen weet ik niet inhoeverre jou hart beschadigd is, bij mij was er zo goed algemene schade aan het hart zelf doordat ik er zo snel bij was en gelijk geholpen ben.
  Maar jij komt er ook dat weet ik zeker.
  Lieve groetjes Nesia.
  BEN ZO BLIJ, en dat wordt jij ook weer.

  In reactie op: Even voorstellen #89552
  nesia52
  Deelnemer

  Hoi Ters.
  Ik heb goed nieuws, kom net bij de cardioloog vandaan en alles is prima, hartfilmpje, bloeduitslagen isallemaal goed, ik hoef niet meer terug te komen bij de cardioloog, blijf onder controle bij de huisarts. Ben ontzettend blij en opgelucht, en ne zie je het, zo kan het bij jou ook gaan, vergt alleen tijd en geduld, ik hoop dat dit voor jou ook weer een ruggensteuntje is, de hoop dat alles goed komt is er voor jou ook .
  Lieve hartegroet Nesia.

  In reactie op: Even voorstellen #89547
  nesia52
  Deelnemer

  Hallo Ters, welkom op dit forum,
  Het is heel normaal dat je je angstig en onzeker voelt, ik heb vorig jaar hetzelfde meegemaakt, het heeft een grote impact op je leven, maar geloof mij maar, hoewel het niet bij iedereen hetzelfde is,,het gaat langzaam over,het heeft wel veel tijd nodig, want je lichaam heeft een flinke optater gehad, en het duurt lang eer je dat vertrouwen terug krijgt, je moet allesheel rustig opbouwen en dat vervelende gevoel op je borst wel in de gaten houden, maar het is meestal de onzekerheid en angst, ook dat gaat meestal vanzelf over,de revalidatie moet je zeker doen, het geeft je je vertrouwen in je lichaam terugen ook je conditie wordt er een stuk beter door, je leert omgaan met deze ziekte.
  Ik ben intussen een jaar verder engte gaat heel goed, ik doe alles weer, maar ook bij mij komt de angst regelmatig terug, daar moet je mee leren omgaan, en als je twijfelt gewoon jehuisarts bellen.hoop dat ik je iets gerust hebt kunnen stellen en als je vragen hebt stel ze gerust.doe rustig aan.
  Lieve hartegroet Nesia.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 89)