default-header

Hartpatiënten Nederland zet zich al jaren voor hartpatiënten in en heeft in die tijd al heel wat resultaten behaald. Zo zijn er inmiddels veel mensen opgeleid om een Hartbewaakt Nederland te creëren, oftewel middels reanimatie onderwijs. Lees hier over onze ambities en doelen.

Doneren aan Hartpatiënten Nederland

Wat geweldig dat je overweegt om een bijdrage te leveren aan Hartpatiënten Nederland. Jouw steun kan het verschil maken in het leven van duizenden mensen die worden getroffen door hartziekten. We willen je bedanken voor je interesse in het ondersteunen van ons werk. We willen je graag verder informeren over verschillende manieren waarop je kunt doneren en hoe jouw donaties ons helpen om onze missie te vervullen.

Het mooie van doneren aan goede doelen zoals de onze is dat het niet alleen onze organisatie versterkt, maar ook een positieve impact heeft op de levens van degenen die we dienen. Door te doneren aan Hartpatiënten Nederland draag je bij aan de strijd tegen hartziekten en help je direct mensen die getroffen zijn door deze aandoeningen.

Wist je trouwens dat je ook anoniem kunt doneren als je dat liever hebt? Ja, we begrijpen dat sommige mensen graag wat discreet blijven, en dat is helemaal prima. Het gaat erom dat je hart op de juiste plek zit!

Ook eenmalige schenkingen zijn een hartverwarmend gebaar

Het is waar, soms wil je gewoon direct een verschil maken. Een eenmalige schenking is een hartverwarmend gebaar dat een directe impact heeft op ons vermogen om programma’s uit te voeren, voorlichting te geven en onderzoek te financieren. Het maakt niet uit hoe groot of klein, elke eenmalige schenking draagt bij aan het werk dat we doen bij Hartpatiënten Nederland.

En wist je dat je zelfs een schenking kunt doen als onderdeel van je erfenis? Het is een prachtige manier om je nalatenschap voort te zetten en tegelijkertijd een goed doel te steunen waar je om geeft. Door een eenmalige schenking te doen, laat je een blijvende impact achter en help je ons om onze missie voort te zetten. Dus, overweeg vandaag nog om een eenmalige schenking te doen en laat jouw hart spreken voor degenen die dit het meest nodig hebben.

Jazeker, jouw vrijgevigheid kan ook een belastingvoordeel opleveren! Donaties aan goede doelen zoals Hartpatiënten Nederland zijn fiscaal aftrekbaar. Dat betekent dat je niet alleen ons helpt, maar ook jezelf een beetje kunt helpen bij je belastingaangifte.

Belastingvoordeel en een goed doel steunen? Dat klinkt als een win-win, toch? Het is een geweldige manier om iets goeds te doen en er zelf ook nog iets voor terug te krijgen.

Dus, als je denkt aan belastingaftrek en het ondersteunen van een goed doel, denk dan aan Hartpatiënten Nederland. Je helpt niet alleen degenen die getroffen zijn door hartziekten, maar je kunt ook profiteren van belastingvoordelen die bijdragen aan jouw financiële welzijn. Het is een win-win situatie waarbij iedereen wint: jij, wij en degenen die onze steun het hardst nodig hebben. En vergeet niet, jouw schenking kan niet alleen harten verwarmen, maar ook belastingaangiftes verlichten!

Doneer nu en help hartpatiënten in Nederland

Elke gift is goud waard

Schenking aan een stichting

Als je overweegt om te schenken aan een goed doel, denk dan eens aan Hartpatiënten Nederland. Jouw schenking aan onze stichting stelt ons in staat om onze missie voort te zetten en onze diensten uit te breiden naar meer mensen die onze hulp nodig hebben.

Het ondersteunen van een goed doel zoals Hartpatiënten Nederland is een waardevolle investering in de gezondheid en het welzijn van velen. Jouw schenking aan onze stichting stelt ons in staat om ons werk te blijven doen en onze programma’s uit te breiden naar een groter aantal mensen die te maken hebben met hartziekten. Het is niet alleen een financiële bijdrage, maar ook een blijk van vertrouwen in onze missie en een erkenning van de impact die we proberen te maken. Door te schenken aan Hartpatiënten Nederland draag je bij aan een gemeenschappelijk doel van het verbeteren van hartgezondheid en het ondersteunen van degenen die door deze aandoeningen worden getroffen. Samen kunnen we een verschil maken en hoop brengen aan degenen die het nodig hebben. Overweeg vandaag nog om ons goede doel te steunen en de harten van velen te verwarmen.

Een goed doel steunen? Kies Hartpatiënten Nederland!

Het kiezen van een goed doel om te steunen kan een persoonlijke keuze zijn. Het is belangrijk om een organisatie te vinden waar je echt in gelooft en waarvan je de missie ondersteunt. Bij Hartpatiënten Nederland geloven we in het belang van hartgezondheid en streven we ernaar om de levens van mensen die getroffen zijn door hartziekten te verbeteren.

Door ons goede doel te steunen, draag je direct bij aan het verbeteren van de levens van mensen die getroffen zijn door hartziekten. Je ondersteunt niet alleen onze missie, maar je investeert ook in een gezondere toekomst voor velen. Bij Hartpatiënten Nederland geloven we in de kracht van compassie en solidariteit. Dus als je op zoek bent naar een goed doel waar je volledig achter kunt staan, overweeg dan om ons te steunen. Jouw hartelijke gebaar zal een wereld van verschil maken voor degenen die dat het meest nodig hebben.

Als je ervoor kiest om ons goede doel te steunen, weet dan dat je bijdraagt aan een nobel streven en dat je hartelijke gebaar een verschil zal maken.

Eenmalig doneren

Soms wil je gewoon direct een verschil maken. Een eenmalige donatie is een hartverwarmend gebaar dat direct impact heeft op ons werk bij Hartpatiënten Nederland. Of het nu gaat om het eenmalig doneren van een bescheiden bedrag is of een meer genereuze bijdrage, elke euro helpt ons om voorlichting te geven, onderzoek te financieren en ondersteuning te bieden aan mensen die getroffen zijn door hartziekten. Het mooie van een eenmalige donatie voor een goed doel is dat het eenvoudig is en je meteen het verschil kunt maken. Het is een directe manier om jouw betrokkenheid te tonen en onze missie te ondersteunen. Overweeg vandaag nog om een eenmalige donatie te doen en laat jouw hart spreken voor degenen die dat het meest nodig hebben.

Goed doel steunen als bedrijf

Bedrijven spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van goede doelen. Als bedrijf kun je ervoor kiezen om Hartpatiënten Nederland te steunen als onderdeel van je maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld een donatie doen aan ons goede doel of een partnerschap aangaan voor een specifiek project of evenement.

Door als bedrijf een goed doel te steunen, toon je niet alleen je betrokkenheid bij de gemeenschap, maar geef je ook een krachtig signaal van sociale verantwoordelijkheid.

Of je nu overweegt om een eenmalige donatie te doen, regelmatig donateur te worden of ons goede doel als bedrijf te steunen, jouw bijdrage is van onschatbare waarde voor Hartpatiënten Nederland. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van mensen die getroffen zijn door hartziekten en streven we naar een wereld waarin iedereen een gezond hart heeft.

Dus, waar wacht je nog op? Laten we samen bouwen aan een gezonder hart en een betere toekomst voor iedereen. Doneer vandaag nog aan Hartpatiënten Nederland en laat jouw hart spreken!

Bedankt voor je steun namens van het hele team bij Hartpatiënten Nederland!

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de hartzorg?