default-header
HomeNieuwsLoterij

Loterij

Belangenbehartiging

donderdag 30 november 2023, door Hartpatiënten Nederland

Doe mee aan onze actie!

Al sinds 1970 houden we onze eigen broek op zonder overheidssubsidie. Dat betekent dat Hartpatiënten Nederland 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd.

Wilt u iets extra’s doen voor ons en zelf misschien een leuke prijs winnen? Gaaf! Doe dan mee met onze SupportActie loterij, een initiatief van de Nationale Stichting Grote Clubactie. De SupportActie is een nationale loterij waarmee Nederlandse goede doelen fondsen kunnen werven. Door de verkoop van loten aan Supporters, genereren wij extra structurele inkomsten. Zo helpt u ons en maakt u iedere maand zelf kans op mooie prijzen.

Hoe werkt de loterij?

Met uw bijdrage speelt u mee in deze loterij. U kunt deelnemen met een of meerdere loten. Met meer loten helpt u natuurlijk mee aan meer hulp voor hart- en vaatpatiënten en… maakt u ieder kwartaal met ieder lot kans op mooie prijzen. Uw lotnummer(s) vindt u op uw bankafschrift bij uw afschrijving. Als u een prijs wint, wordt deze toegestuurd of uitgereikt. Als Supporter machtigt u de SupportActie om een bedrag van € 5,50 per lot, per trekking af te schrijven van uw bankrekening.

Lot kopen? Klik hier.


Geef een reactie


Reacties (1)

  • Jaccques Janssen 14 december 2023

    In het overigens mooi vernieuwde magazine wordt niets vermeld over de evt te winnen PRIJZEN bij de loterij.
    M vr gr