default-header

Verbinden & begeleiden

HomeWat wij doenVerbinden & begeleiden

Verbinden & begeleiden

Ervaringen uitwisselen met andere hart- en vaatpatiënten of hun naasten kan erg waardevol zijn. Zij kunnen je tips geven over het leven als hart- en vaatpatiënt. Wat heeft hen geholpen? Waar hebben ze hulp of ondersteuning gekregen?

 

Forum

Via ons forum Hartgenoten brengen we maandelijks zo’n 50.000 lotgenoten met elkaar in contact. Hier delen hartpatiënten en familie van hartpatiënten zorgen, leed, steun, tips maar ook positiviteit met elkaar.

Facebook

Ook op Facebook brengen we lotgenoten bij elkaar in een besloten discussiegroep met de naam Hartgenoten – Lotgenoten.

Begeleiding bij artsbezoek

Een bezoek aan de huisarts of specialist kan best spannend zijn. Er komen een hoop nieuwe termen over aandoeningen, behandelingen en medicijnen op je af en je moet alles proberen te volgen en onthouden. Als je goed voorbereid bent kan de dokter je beter helpen en kun je zelf beter meebeslissen over de zorg die je krijgt. We hebben daarom een aantal vragen voor je verzameld en per soort artsbezoek gebundeld. Zo kun je altijd goed voorbereid op bezoek bij je arts. Klik hier voor informatie.

Verbinden & begeleiden
Zorgeloos samen op pad!

Een heel andere manier waarop we lotgenoten met elkaar verbinden (en begeleiden) is het faciliteren van groepsreizen met extra begeleiding. Met HartbrugReizen bieden we georganiseerde reizen door heel Europa aan, speciaal voor mensen die zich graag veilig voelen door de permanente aanwezigheid van begeleiding die op de achtergrond meereist. Plotseling een steuntje in de rug nodig, voel je je even niet lekker, behoefte aan een luisterend oor of een arm om je schouder? Dan is HartbrugReizen je ideale reisorganisatie.

Ondanks alle informatie toch nog vragen?

Het forum bevat enorm veel waardevolle informatie, maar wordt door de gebruikers gevuld. Wij kunnen onmogelijk alle informatie op het forum controleren of up-to-date houden. Ook is het mogelijk dat je bepaalde informatie niet direct kunt vinden. In dat geval kun je altijd gebruik maken van onze adviesdiensten, kijk hier voor meer informatie.