default-header

Donateursvoordeel

Home Donateursvoordeel

Donateursvoordeel

Het belang van de hartpatiënt...

Het belang van de hartpatiënt staat altijd voorop. Daarom delen we graag zoveel mogelijk objectieve en onafhankelijke informatie die van waarde is voor hart- en vaatpatiënten, we brengen hart- en vaatpatiënten met elkaar in contact en we bieden hulp en advies. Zoveel mogelijk van die activiteiten richten we zo in dat iedereen daar gratis gebruik van kan maken! Dat betekent gratis toegang tot alle openbare informatie op de website, inschrijven voor de digitale nieuwsbrief én deelname aan het forum voor contact met hartgenoten.

Daarnaast bieden we extra’s voor iedereen die de stichting ook financieel een warm hart toedraagt: onze leden. Op deze pagina vind je een overzicht van de belangrijkste voordelen van een lidmaatschap bij Hartpatiënten Nederland.

Mogen we jou ook verwelkomen als donateur?

Klik hier voor meer info
Het belang van de hartpatiënt...

Ledenvoordeel

Toegang tot premium artikelen

Wanneer je lid bent van Hartpatiënten Nederland krijg je automatisch toegang tot alle premium artikelen op de website. Zo lees je:

 • de interviews met bekende Nederlanders die een hart- of vaataandoening (gehad) hebben;
 • je krijgt toegang tot alle recepten, die passen bij een gezonde(re) leefstijl);
 • je leest de columns van onze vaste schrijvers online;
 • …en nog veel meer!

Handige begeleidingshulp bij artsbezoek

Een bezoek aan een arts kan spanningen met zich meebrengen. Zeker wanneer je voor de eerste keer een gesprek aangaat over een eventuele hartaandoening. De één is wellicht angstig over wat hij of zij te horen krijgt. De ander vindt het lastig om het vakjargon te volgen wat de arts gebruikt. En ook wanneer je je helemaal niet druk maakt over het bezoek, is het toch handig om je voor te bereiden. We hebben daarom speciaal voor onze leden enkele tips verzameld ter voorbereiding op gesprekken met je arts en vragen waar je vast over na kunt denken. De tips en vragen kun je per soort bezoek via deze link downloaden. Handig als begeleidingshulp!

Ledenvoordeel

Deelname aan webinars

Hartpatiënten Nederland deelt graag kennis en informatie. We nodigen regelmatig iemand uit om een specifiek onderwerp nader toe te lichten vanuit zijn of haar expertise. Zeker nu, in tijden van Corona, doen we dit graag digitaal. Als donateur van Hartpatiënten Nederland kun je gratis aan deze webinars deelnemen. Onder het evenementen overzicht vind je ook de geplande webinars.

Deelname aan webinars

HPNLmagazine

HPNLmagazine in digitale vorm óf op de deurmat

Hartpatiënten Nederland geeft al jaren het HPNLMagazine uit, via welke we 6x per jaar iedereen die de Stichting een warm hart toedraagt, op de hoogte houden van alle laatste ontwikkelingen. Leden van Hartpatiënten Nederland ontvangen het magazine (afhankelijk van het gekozen lidmaatschap) digitaal of in print.

Welke vorm je ook kiest, het HPNLmagazine zit boordevol:

 • doelgroepgerichte artikelen
 • leefstijl adviezen
 • heerlijke en gezonde recepten
 • verhalen met ervaringen van lotgenoten
 • visie- en opiniestukken
 • columns
 • het laatste nieuws
 • en natuurlijk de puzzelpagina
Vraag hier het HPNLmagazine aan!
HPNLmagazine

Reischeque HartbrugReizen

Met HartbrugReizen bieden we georganiseerde reizen door heel Europa aan met begeleiding. HartbrugReizen is dé aanbieder in groepsreizen voor mensen die zich graag veilig voelen door de permanente aanwezigheid van begeleiding die op de achtergrond meereist. Heeft u plotseling een steuntje in de rug nodig, voelt u zich niet lekker, heeft u behoefte aan een luisterend oor of aan een arm om uw schouder? Dan is HartbrugReizen uw ideale reisorganisatie.

Reizigers waarderen al onze reizen enorm en mede daardoor zien wij ze regelmatig terug. Iedereen voelt zich altijd bijzonder welkom en vooral veilig. Onze groepen bestaan altijd uit een vrolijke mix van deelnemers. Iedereen is welkom en onze ongedwongen sfeer waarin iedereen zich prettig voelt en zichzelf kan zijn, staat voorop.

Leden van Hartpatiënten Nederland ontvangen bij het aangaan van hun lidmaatschap een reischeque die korting geeft op het boeken van een vakantie via HartbrugReizen. Afhankelijk van het soort lidmaatschap, varieert je korting van € 12,50 tot wel € 50,-!

Reischeque HartbrugReizen

Yara

Toegang tot virtuele assistent

Leden van Hartpatiënten Nederland hebben 24/7 toegang tot de virtuele assistente, die je helpt antwoorden te vinden op je hart-gerelateerde vragen. We hebben al onze kennis en expertise aan de virtuele assistente toevertrouwd. Zo heb jij dag en nacht direct de mogelijkheid om rust te creëren rondom datgene wat je bezig houdt. In het scherm verschijnt automatisch een pop-up bericht met de melding ‘Goedendag! Kan ik u helpen?’. Als u hier op klikt komt u in contact met Yara. Indien er iets niet lukt, horen wij het natuurlijk graag!

Yara

Telefonisch consult

Het blijkt dat veel hart- en vaatpatiënten met niet beantwoorde vragen zitten. Hartpatiënten Nederland biedt haar donateurs daarom extra adviesdiensten op medisch-, juridisch en lifestylegebied. Op de pagina adviseren lees je hier meer over.

Geen Hartpatiënten Nederland zonder donateurs

Zonder jouw steun en die van anderen, kan Hartpatiënten Nederland helemaal niet bestaan. Onze kracht komt uit onze onafhankelijke positie. En die behouden we alleen wanneer we geen donaties en/of subsidies aannemen vanuit de farmaceutische wereld of de overheid.

Daarom is het belangrijkste voordeel dat je uit je donateurschap haalt, het feit dat we voor jouw belangen op kunnen blijven komen! 
Direct donateur worden