default-header
HomeNieuwsZonder u zijn we nergens

Zonder u zijn we nergens

Geen onderdeel van een categorie

donderdag 2 januari 2020, door Hartpatiënten Nederland

Dit jaar bestaat onze belangenorganisatie voor hartpatiënten precies vijftig jaar. Net zoals we in 1970 afhankelijk waren van de steun van hartpatiënten, zijn we dat nu nog steeds. We krijgen geen geld van de farmaceutische industrie zoals de meeste andere patiëntenverenigingen. We willen dat ook niet. We willen niet naar de pijpen van de farmaceutische industrie dansen. Dat betekent wel dat we volledig afhankelijk zijn van úw steun, úw donatie. Zonder u zijn we nergens.

Naast onze beste wensen voor al onze donateurs, en speciaal voor u, beste lezer, vragen we tevens aandacht voor het belang van ons goede werk voor hartpatiënten. Dat kunnen we alleen blijven doen met úw steun. Want zonder u zijn we nergens.

Door onze organisatie te steunen helpt u ons ook in de toekomst te blijven opkomen voor de belangen van de hartpatiënten. Samen staan we sterk. Naar een zwakke organisatie zonder achterban wordt niet geluisterd. Als we samen een vuist maken, en blijven maken, kan niemand om ons heen.

We maken het u gemakkelijk. Als u wilt doneren, klik dan op deze link. Als u betaald heeft, krijgt u van ons gratis een prachtige halfedelsteen in de vorm van een hartje! Want zonder u zijn we nergens!
De kristallen zijn gewonnen in de bergen tussen Tsjechië en het zuiden van Duitsland en zouden volgens oude volkssagen een geneeskrachtige werking hebben. Mooi meegenomen toch?!
U kunt overigens ook donateur worden door tijdens kantooruren naar ons te bellen op telefoonnummer 085 081 1000.

Voor meer artikelen klik hier


Geef een reactie