default-header
HomeNieuwsKuusj: ‘Hoop doet leven’

Kuusj: ‘Hoop doet leven’

Leefstijl

woensdag 21 februari 2024, door Hartpatiënten Nederland

Onlangs berichtten wij over de tragische brand die onze vrienden van varkenshoeder Kuusj trof.

Maar gelukkig weten Amy en Joshua zich staande te houden en vinden ze een weg om met frisse moed een doorstart te maken. Amy: ‘Een nieuw begin is van de ene kant heel spannend, maar van de andere kant geeft het ook nieuwe energie en kracht. Dankzij de vele steun is het mogelijk ons levenswerk weer terug op te bouwen. We hebben nog een lange weg te gaan, maar het begin is gemaakt: het verwelkomen van de eerste nieuwe kuusje! Langzaamaan beginnen de puzzelstukjes op zijn plek te vallen en krijgen we inzicht naar de toekomst toe’. Ze hebben er schitterende beelden van gemaakt.

Ze gaan van start met de eerste rondleidingen van het jaar! Rondleidingen waarbij ze geïnteresseerden meenemen in hun verhaal en alle in en outs vertellen over hun wederopbouw. Aansluitend geniet je van een huisgemaakte soep met brood. Ben je erbij? Meld je dan snel aan via: Winterse Kuusj Safari bij Varkenshoederij Kuusj in Hilleshagen.

Helaas blijven de winkel en online slagerij van Kuusj voorlopig nog steeds gesloten. Via hun eigen nieuwsbrief houden ze u desgewenst op de hoogte. Voor vragen kunt u Kuusj zelf altijd mailen of bellen. Ze staan graag voor u klaar: 06 18957056 of info@devarkenshoederij.nl


Geef een reactie