default-header
HomeNieuwsKoken met Donna: koolhydraatarm brood

Koken met Donna: koolhydraatarm brood

Recepten

vrijdag 27 mei 2022, door Hartpatiënten Nederland

Zin in een heerlijk, gezond en koolhydraatarm brood? Maak dan eens dit heerlijke recept van Donna! Hartpatiënten Nederland besteedt veel aandacht aan gezonde leefstijl. Medewerkster Donna geeft leefstijladvies aan donateurs. In deze kookvideo deelt zij het recept voor het koolhydraatarme brood.

Dit brood is niet alleen makkelijk en snel te maken, maar ook nog eens heerlijk. Benieuwd naar het recept? Klik hier en wij sturen het u toe!

Ons hart klopt voor alle hartpatiënten. Nu en in de toekomst. Helpt u ons? Het delen van objectieve en onafhankelijke informatie vormt de basis van onze dienstverlening. Dat betekent gratis toegang tot alle openbare informatie op de website, inschrijven voor de digitale nieuwsbrief én deelname aan het forum voor contact met hartgenoten! Ook kunnen donateurs gratis deelnemen aan al onze Webinars. Inschrijven kan hier.

Daarnaast bieden we extra voordelen voor iedereen die de stichting ook financieel een warm hart toedraagt. Mogen we u ook verwelkomen als vriend, abonnee, supporter of steunt u ons liever met een losse gift?

 


Geef een reactie


Reacties (1)

  • Jacques van den Bosch 11 juni 2022

    Ik heb het al eens eerder gemeld, maar ik begrijp niet waarom er nog recepten worden gepubliceerd (hoe lekker misschien ook) waarin zout wordt gebruikt. Waarom niet zonder zout of alternatieven?