default-header
HomeNieuwsGenieten aan de Engelse Zuidkust!

Genieten aan de Engelse Zuidkust!

Vakantie

woensdag 12 oktober 2016, door Hartpatiënten Nederland

 

Afgelopen juli was onze reis naar Brighton. We vertrokken met een volle bus richting Calais voor de overtocht naar Dover. Ondanks dat de eerste dag door vertragingen lang en vermoeiend was, bleef iedereen erg positief. Er waren veel mensen bij die voor de eerste keer met ons mee op reis gingen, maar al snel bleek dat het een gezellige groep was, die het goed kon vinden met elkaar. Altijd mooi om te zien dat mensen op een leuke en makkelijke manier contact leggen, en dat er zelfs nieuwe vriendschappen ontstaan!

 

De reizigers vonden het prettig dat er, zoals meestal bij onze reizen, een goede balans was tussen georganiseerde excursies en eigen tijd. Hierdoor was er bijvoorbeeld voldoende gelegenheid om de badplaats Brighton te verkennen. Tijdens de excursies genoot iedereen van veel natuurschoon, zoals de Seven Sisters en Beachy Head. Uiteraard stonden er ook enkele tuinbezoeken op het programma, zoals Marle Place en het bekende Sissinghurst Castle. Er was weer veel moois te zien aan de prachtige Zuidkust van Engeland! Ook een bezoek aan de middeleeuwse stad Canterbury was meer dan de moeite waard. Maar ook onderweg was het genieten!

 

Eigenlijk waren alle factoren goed tijdens deze reis; het hotel, het eten (elke avond een zeer uitgebreid en goed dinerbuffet!), de omgeving, de excursies, het leuke reisgezelschap, maar ook het weer. Wie zegt dat het meestal slecht weer is in Engeland?! Wij hebben de hele week prachtig weer gehad! Het was dagelijks tussen de 25 en de 30°C, en de zon scheen volop.

 

Dat iedereen genoten heeft van deze reis bleek zowel tijdens als na de reis. Via onze evaluatieformulieren werden veel opmerkingen teruggekoppeld. Zo schrijft een van de reizigers: ‘Het was een gezellige groep, en we hadden allemaal een veilig gevoel’. Ook zegt iemand anders enthousiast: ‘Elke reis opnieuw is er een leuke en hartelijke sfeer, zo leuk. Iedereen gaat met iedereen om, ik krijg er steeds meer vrienden en vriendinnen bij!’. Gemiddeld werd deze reis door de deelnemers beoordeeld met een dikke 8.

 

Dat de reizigers genoten hebben, blijkt ook uit de vele mooie foto’s die Daniëlle Brouns maakte tijdens deze trip. Het plezier, succes en genot straalt er vanaf! Eindconclusie: voor herhaling vatbaar. Voor meer foto’s: zie
www.facebook.com/HARTvrienden/

 


Geef een reactie