default-header
HomeNieuwsDe wereld samen een beetje mooier maken

De wereld samen een beetje mooier maken

BelangenbehartigingVakantie

vrijdag 8 december 2023, door Hartpatiënten Nederland

Ons magazine is vernieuwd! In het tijdschrift zijn wat wijzigingen doorgevoerd, maar ook is de vertrouwde titel ‘Hartbrug Magazine’ terug, ongetwijfeld een bekende naam. Eventjes wat uitleg over de diverse aanpassingen.

Enige tijd geleden vroegen we via een deelnemersonderzoek de mening van onze trouwe achterban. Omdat we veel waarde hechten hieraan, waren we erg benieuwd naar bijvoorbeeld rubrieken die erg gewaardeerd worden, maar vooral ook naar eventuele verbeterpunten. Naar aanleiding van deze resultaten hebben we een aantal aanpassingen doorgevoerd. Zo valt het misschien op dat er een ander lettertype is gekozen, is er (hopelijk) gezorgd voor betere leesbaarheid, maar ook is de bekende en vertrouwde titel ‘Hartbrug Magazine’ terug. We zijn erg benieuwd naar uw mening over deze vernieuwingen, we horen dit heel graag! Geen donateur maar toch nieuwsgierig naar dit magazine? Vraag nu gratis een proefexemplaar aan via deze link!

Ik persoonlijk ben erg blij met de vertrouwde ‘Hartbrug’, een zeer toepasselijke naam. Hartpatiënten Nederland (destijds de Nederlandse Hartpatiënten Vereniging) is bekend geworden door het initiatief van de Luchtbruggen, waardoor in de jaren ’70 vele levens zijn gered. Destijds stonden er in Nederland veel mensen op een enorme wachtlijst voor een operatie, wegens onvoldoende capaciteit overleden velen die op deze lijst stonden. Wij namen het initiatief om deze mensen te vervoeren naar Houston (en later naar Londen en Genève) zodat zij daar geopereerd konden worden. Wij sloegen toen al bruggen tussen harten en dat doen we nog steeds!

Naast de eerdergenoemde veranderingen hebben we ook gekozen voor een andere papiersoort, die beter is voor het milieu. Ook wij willen graag ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Ook vanuit onze HartbrugReizen besteden we hier aandacht aan, lees het artikel hier voor meer informatie. Zo proberen we de wereld met zijn allen een beetje mooier te maken.

Ook met deze mooie reizen slaan wij bruggen tussen harten. We verbinden reizigers met elkaar, die vaak op een bepaalde manier lotgenoot zijn. Bijvoorbeeld doordat ze (hart)patiënt zijn, omdat ze hun partner zijn verloren, of gewoon omdat ze net zoals medereizigers ontzettend houden van reizen. Tijdens deze vakanties ontstaan er vaak mooie vriendschappen. In deze uitgave staat ons gehele reisprogramma voor 2024. Wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen! Zoals eerder vermeld richten wij ons volgend jaar nog meer op het grensverleggende aspect, omdat we vaak meer kunnen dan we denken en vooral proberen te kijken naar wat we nog allemaal wél kunnen. In het kader van managen van verwachtingen adviseer ik dan ook zeker om te overleggen welke reis wel of niet geschikt is voor u, omdat helaas niet alle reizen geschikt zijn voor iedereen (bijvoorbeeld voor mensen die minder goed mobiel zijn). Bel ons gerust om samen te kijken naar geschikte reizen!

Tenslotte nog even aandacht voor iets belangrijks. Zoals u ongetwijfeld begrijpt en zelf helaas zeker merkt, wordt alles steeds duurder. Ook onze kosten zijn de laatste jaren enorm gestegen. Daarom hopen we dat u ons blijft steunen. Natuurlijk is een eventuele extra bijdrage ook altijd welkom, ongeacht het bedrag! Doneren kan hier.

Bedankt voor uw onvoorwaardelijke steun, en namens ons gehele team wens ik u alvast hele fijne feestdagen en alle goeds en gezondheid voor 2024!

Liefs,
Marly


Geef een reactie