default-header

Artsbezoek

Home Artsbezoek

Artsbezoek

Handige begeleidingshulp bij artsbezoek

Een bezoek aan een arts kan spanningen met zich meebrengen. Zeker wanneer je voor de eerste keer een gesprek aangaat over een eventuele hartaandoening. De één is wellicht angstig over wat hij of zij te horen krijgt. De ander vindt het lastig om het vakjargon te volgen wat de arts gebruikt. En ook wanneer je je helemaal niet druk maakt over het bezoek, is het toch handig om je voor te bereiden.

We hebben daarom speciaal voor onze leden enkele tips verzameld ter voorbereiding op gesprekken met je arts en vragen waar je vast over na kunt denken. Omdat er verschillende redenen kunnen zijn voor een artsbezoek, hebben we naast de algemene tips extra tips gebundeld per soort bezoek. Van eerste gesprek, bespreking van diagnose, uitslag van onderzoek of voorgestelde behandeling tot en met ontslaggesprek of controlebezoek.

In totaal zijn het een viertal documenten, die je kunt downloaden en uitprinten om mee te nemen. We hopen dat je je  daarmee ondersteund voelt om een dergelijk gesprek in te gaan. Zo ben je altijd goed voorbereid!

Via onderstaande links kun je de het begeleidingsdocument van jouw keuze downloaden.

Handige begeleidingshulp bij artsbezoek