default-header
HomeVideobelevingenHartbrugReizen

HartbrugReizen

donderdag 25 januari 2024, door Hartpatiënten Nederland

HartbrugReizen biedt georganiseerde reizen door heel Europa aan, voor mensen die zich graag veilig voelen door de permanente aanwezigheid van begeleiding die op de achtergrond meereist.

Plotseling een steuntje in de rug nodig, voelt u zich niet lekker, behoefte aan een luisterend oor of aan een arm om uw schouder? Dan is HartbrugReizen uw ideale reisorganisatie. Zorgeloos samen op pad, en écht niet alleen voor hartpatiënten!

​HartbrugReizen is sinds 1987 actief in de reiswereld. Het initiatief werd genomen door Hartpatiënten Nederland: de grootste, oudste en bekendste belangenorganisatie voor hartpatiënten in Nederland. Natuurlijk hebt u garantie op uw geboekte reis via het SGR en het calamiteitenfonds.

Voor HartbrugReizen is duurzaamheid belangrijk en wij houden zoveel als mogelijk rekening met het milieu. Dit is in ieders belang; niet alleen voor onze generaties, maar ook voor de generaties na ons.

Wij dragen hier dan ook graag een steentje aan bij. Onze begeleide busreizen worden gedaan met één van de minst milieubelastende vervoermiddelen. De touringcars hebben een hoge bezettingsgraad waardoor reizigers in een bus minder CO2 uitstoten. Ook tijdens excursieprogramma’s maken wij gebruik van duurzame vervoersmiddelen.

We hebben er alle vertrouwen in dat u enthousiast bent over ons reisaanbod.