default-header

Schenken goed doel

Home Schenken goed doel

Hartpatiënten Nederland zet zich al jaren voor hartpatiënten in en heeft in die tijd al heel wat resultaten behaald. Zo zijn er inmiddels veel mensen opgeleid om een Hartbewaakt Nederland te creëren, oftewel middels reanimatie onderwijs. Lees hier over onze ambities en doelen.

Schenken aan een goed doel voor hartpatiënten

Iedereen kent wel iemand in de omgeving die hartpatiënt is. Misschien ben jezelf wel hartpatiënt, dan weet je ook hoe je je leven hebt moeten aanpassen. Dit kan soms ver gaan. Bij ernstige hartklachten, moet je misschien wel kiezen voor een andere studie of baan. Niet alleen het leven van een hartpatiënt staat op zijn/haar kop. Het vergt ongetwijfeld een groot aanpassingsvermogen voor de naaste gezins- en familieleden. Hartpatiënten Nederland is een vereniging voor alle Nederlandse hartpatiënten en hun familieleden, die informatie, hulp of begeleiding nodig hebben. Wil jij schenken aan een goed doel, dan bewijs je met een schenking aan Hartpatiënten Nederland, alle hartpatiënten een grote dienst.

Waarom aan een goed doel schenken voor hartpatiënten?

Als het om een goed doel gaat, dan hoeft het niet altijd te gaan om stichtingen die zich bezighouden met honger in verre landen. Er zijn ook problemen heel dichtbij en die jezelf kunnen treffen. Hartfalen en hartziektes zijn hier een voorbeeld van. Iedereen kan getroffen worden, ook als je er een gezonde levensstijl op nahoudt. Hartziektes hoeven niet altijd door een verkeerde levensstijl te ontstaan. Hoe mooi is het, als jij aan een goed doel kunt schenken en letterlijk kunt zien hoe je schenking wordt besteed. Doe je een schenking als donateur, dan krijg alle informatie over onze werkwijze en activiteiten en kun jij hiermee hartpatiënten in jouw omgeving voorthelpen.

Schenken aan een goed doel als Hartpatiënten Nederland

Als jij wilt schenken aan een goed doel, dan is Hartpatiënten Nederland een dankbare keuze. Wij bieden verschillende mogelijkheden tot schenken. Wil jij op de hoogte blijven van al onze activiteiten en wellicht ook gebruikmaken van alle diensten en informatie die wij geven? Wordt dan donateur. Dit kan als vriend(in), als abonnee of supporter. Je mag ook een een vrije schenking doen en we zouden het zeer op prijs stellen, als je Hartpatiënten Nederland in jouw testament wilt opnemen. Al jouw geld wordt 100% goed besteed, want als ANBI instelling betalen wij geen schenk- en erfbelasting.

Waarom aan een goed doel schenken voor hartpatiënten?
Waarom aan een goed doel schenken voor hartpatiënten?