default-header
HomeNieuwsHet nieuwe HPNLmagazine ligt op de deurmat!

Het nieuwe HPNLmagazine ligt op de deurmat!

Belangenbehartiging

woensdag 2 november 2022, door Hartpatiënten Nederland

Inmiddels ligt de nieuwe uitgave van het HPNLmagazine op de deurmat bij onze donateurs.
Ook dit keer, zoals u van ons gewend bent, weer boordevol interessante en informatieve artikelen en interviews.

Zo adviseert acteur Bas Muijs om niet langer uit te stellen wat je graag wilt. Er zijn weer diverse deskundigen geïnterviewd over allerlei onderwerpen, bijvoorbeeld over medische ontwikkelingen, maar uiteraard ook over een gezonde leefstijl. Zo geeft huisarts Stefan van Rooijen advies over hoe u zo fit mogelijk een operatie in kunt gaan, waardoor de kans op een goed herstel wordt vergroot. Cardioloog Remko Kuipers besteedt uitgebreid aandacht aan vet cholesterol. Diëtist Femke van Liere vertelt over hartpatiënten en leefstijlveranderingen, en healthy chef Iris Heuer deelt een recept van herfstige ovenschotel.

Ook is er meer te lezen over diverse medisch specialisten. Zo besteedt cardioloog en hoogleraar Leonard Hofstra aandacht aan de impact van een uitgestelde hartoperatie, terwijl cardiothoracaal chirurg Peyman Sardari Nia meer vertelt over de opleiding die een chirurg doorloopt. Jhon, die maar liefst 40 kilo afviel, deelt zijn persoonlijke hartverhaal in deze uitgave.

En, niet te vergeten: er is veel aandacht voor onze unieke HartbrugReizen! In 2023 nemen we het heft weer in eigen handen, zodat u weer oud en vertrouwd met HartbrugReizen op pad kunt. In deze uitgave staat het reisprogramma voor de eerste helft van 2023, gepubliceerd. Wees er snel bij!

Dit is nog maar een kleine greep, dus lees snel verder. Wij wensen u veel leesplezier!

Geen donateur maar benieuwd? Bekijk hier een voorproefje van het HPNLmagazine.

Of vraag hier een proefexemplaar van het HPNLmagazine aan.


Geef een reactie