default-header

HPNLmagazine aanvragen

Home HPNLmagazine aanvragen

HPNLmagazine aanvragen

Het HPNLmagazine is hét magazine voor hartpatiënten en hun naasten. Hierin leest u (herkenbare) verhalen van hartpatiënten, actuele informatie, interessante interviews en columns. Ook kunt u naar hartenlust reis- en kookinspiratie opdoen. Na het invullen van het formulier ontvangt u editie 3  – 2023 van dit waardevolle magazine, met o.a.:

HartSpiegel Alexander Pechtold over veilig de weg op als hartpatiënt
ICD Risico’s plaatsing
Sport Radmilo Soda
Medisch Boek over cholesterol en statines
HartArts hartchirurg Ehsan Natour
HartbrugReizen Terugblik reis Cote d’Azur
Gezonde voeding Leroy van de Ree met voedingstips
Medisch 3D-printtechnieken
Gezonde Voeding Iris Heuer over de magie van gezond koken
HartArts cardioloog Remko Kuipers
Mijn Hart hartchirurg Peyman Sardari Nia
HartArts vaatchirurg Kak Khee Yeung

En veel meer! In deze extra dikke zomerspecial met het thema ‘Hart en Emoties’ besteden we ook aandacht aan de psychische aspecten van hartproblemen. Er is aandacht voor ontspanning; welke manieren – maar ook mythes – zijn er eigenlijk om te ontstressen? We laten hier diverse deskundigen over aan het woord. Helaas wordt de invloed van hartziekten op onze psychische gesteldheid nog steeds onderschat.

Ook hebben we dit jaar een aparte reisbrochure uitgebracht van onze unieke HartbrugReizen! Ter ere van het 35-jarig jubileum zijn er enkele reizen georganiseerd naar extra bijzondere bestemmingen. In deze uitgave staat het volledige reisprogramma van 2023 gepubliceerd. Wees er snel bij! Deze reisbrochure aanvragen kan via www.hartbrugreizen.nl

Vraag snel een proefexemplaar aan.

Als u dit magazine graag elke 2 maanden wil ontvangen, dan kunt u hier doneren. Bij de keuze vriend/vriendin ontvangt u het magazine alleen digitaal, bij abonnee en supporter ontvangt u dit automatisch elke 2 maanden op de deurmat.

Veel leesplezier!