default-header
HomeNieuwsHartpatiënten Nederland pakt uit: gratis edelsteentjes voor nieuwe donateurs!

Hartpatiënten Nederland pakt uit: gratis edelsteentjes voor nieuwe donateurs!

Geen onderdeel van een categorie

woensdag 5 februari 2020, door Hartpatiënten Nederland

Wie jarig is trakteert. Onze belangenorganisatie voor hartpatiënten timmert maar liefst vijftig jaar aan de weg. Alle reden dus om in dit jubileumjaar uit te pakken met een uniek cadeau voor nieuwe donateurs: wie zich nu bij ons aansluit, krijgt als welkomstgeschenk een verrassingshart van halfedelsteen aan een zijden bandje.

Onze donateurs krijgen allemaal zo’n hartje thuis gestuurd. Ben je nog geen donateur, grijp je kans en maak € 25,00 euro over.  Wat je daarvoor terugkrijgt? Je krijgt dan zes keer per jaar ons zeer informatieve HartbrugMagazine met vlot leesbare en interessante verhalen en weetjes. Een Magazine met daarin het uitneembaar katern van HartbrugReizen. Je krijgt daarnaast van ons de Hartbrug Jubileum Extra. En als donateur kun je altijd een beroep op ons doen voor ondersteuning en hulp. Want de zorg voor jouw hart gaat ook ons aan het hart!

We sturen je dan een betoverende edelsteen, een kristal dat volgens oude volkeren een geneeskrachtige werking heeft. Voor wie er niet in gelooft: baat het niet, dan schaadt het niet! Het is in elk geval een prachtig sieraad.
Een hartaandoening heeft een grote impact op mensen. Dan is het fijn als je ergens terecht kunt voor hulp en advies. Goed om te weten: zonder jou zijn we nergens!

Voor meer artikelen klik hier