default-header
HomeNieuwsGezond slank met Dr. Frank

Gezond slank met Dr. Frank

vrijdag 4 juni 2010, door Hartpatiënten Nederland

84 menu’s om lekker af te vallen. Dr. Frank van Berkum is internist en een man met een missie. In zijn praktijk kreeg hij steeds vaker te maken met patiënten met (fors) overgewicht.

84 menu’s om lekker af te vallen. Dr. Frank van Berkum is internist en een man met een missie. In zijn praktijk kreeg hij steeds vaker te maken met patiënten met (fors) overgewicht. 
 
In oktober 2009 deed Dr. Frank via De Telegraaf een oproep aan lezers om zijn dieet te volgen. Binnen drie maanden meldden zich meer dan 150.000 mensen aan die actief zijn dieet toepassen! Het eiwittendieet is ontwikkeld op basis van ruim zes jaar wetenschappelijk onderzoek. De resultaten zijn ronduit spectaculair. Vele kilo’s gingen verloren en misschien nog wel het allerbelangrijkste: van de diabetespatiënten onder de deelnemers waren sommigen zelfs van de insuline af! Een ongekend succes.

Half februari verschijnt de tweede druk van deze bestseller van dr. Frank. Het op basis van wetenschappelijk onderzoek ontwikkelde dieet wordt in heldere taal uiteen-
gezet waarna maar liefst 84 recepten worden beschreven. Handige boodschappenlijstjes maken het boek tot een uiterst praktisch naslagwerk. In aparte hoofdstukken is aandacht voor thema’s als vis, zuivel en beweging. In kaders wordt op een heldere manier medische uitleg gegeven. Niet eerder was afvallen zo gezond, zo effectief en vooral: zo lekker.

Auteur:             Frank van Berkum
Uitgeverij:         Carrera
Verschenen:     Februari 2010
Omvang:          160 pagina’s
Taal:                Nederlands
Afmetingen:     241x17x241 mm
Gewicht:          774 gr
ISBN:              978 90 4880 528 0
Prijs:               €19,95

 


Geef een reactie