default-header

Gift goed doel

Home Gift goed doel

Hartpatiënten Nederland zet zich al jaren voor hartpatiënten in en heeft in die tijd al heel wat resultaten behaald. Zo zijn er inmiddels veel mensen opgeleid om een Hartbewaakt Nederland te creëren, oftewel middels reanimatie onderwijs. Lees hier over onze ambities en doelen.

Wil jij een gift aan een goed doel doen?

Ken jij mensen in je omgeving die op één of andere manier hartklachten hebben of kampen met ziektes die gerelateerd kunnen worden aan het hart? Wanneer je ineens hartpatiënt wordt, dan heeft dit grote invloed op het dagelijkse leven. Het hele leven komt in het teken te staan van je ziekte. Dit houdt vooral veel beperkingen in, je kunt en mag niet alles meer doen. Of het nu sporten is, een speciaal dieet of zelfs je werk op opleiding, Sommige dingen zijn niet meer mogelijk. Hartpatiënten Nederland staat paraat voor alle hartpatiënten die informatie of begeleiding nodig hebben. Als jij een gift aan een goed doel wilt doen, dan is je gift aan Hartpatiënten Nederland zeer welkom.

Waarom is Hartpatiënten Nederland een goed doel voor een gift?

Wanneer je hartpatiënt wordt, dan komt er ineens veel op je af. Dan gaat het niet alleen om het hele medische circuit waarin je terechtkomt. Ook in het dagelijkse leven loop je tegen allerlei barrières op, doordat bedrijven en instellingen niet zijn ingericht op de specifieke problemen waar hartpatiënten mee kampen. Hartpatiënten hebben dan ook veel behoefte aan ten eerste informatie. Het wiel hoeft niet tweemaal uitgevonden te worden, dus bij Hartpatiënten Nederland krijgen hartpatiënten alle informatie die ze nodig hebben. Ook voor begeleiding, hulp en eventueel contact met lotgenoten, kunnen wij bij helpen. Als je een goed doel voor een gift zoekt, dan steun je met je gift aan Hartpatiënten Nederland, alle hartpatiënten.

Denk aan Hartpatiënten Nederland voor een gift aan een goed doel

Hartziekten is een probleem dat dicht bij kan komen. Misschien dat je hier zelf aan lijdt, een familielid of een kennis? Ook kun je altijd zelf nog getroffen worden door hartfalen of een hartziekte. Denk daarom aan Hartpatiënten Nederland, als je een gift aan een goed doel overweegt. Je ondersteunt hier veel mensen mee, met heel praktische zaken. Doe een losse gift of wordt donateur, dan geniet ook nog eens van allerlei voordelen.

Waarom is Hartpatiënten Nederland een goed doel voor een gift?
Waarom is Hartpatiënten Nederland een goed doel voor een gift?

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de hartzorg?