default-header

Geld doneren goed doel

Home Geld doneren goed doel

Hartpatiënten Nederland zet zich al jaren voor hartpatiënten in en heeft in die tijd al heel wat resultaten behaald. Zo zijn er inmiddels veel mensen opgeleid om een Hartbewaakt Nederland te creëren, oftewel middels reanimatie onderwijs. Lees hier over onze ambities en doelen.

Wil je geld doneren voor een goed doel? Denk dan aan de hartpatiënten

Ben jij een hartpatiënt, heb je familie met hartproblemen of ken je vrienden, collega´s en kennissen die hartpatiënt zijn? Dan weet je ongetwijfeld hoe beperkt het leven van een hartpatiënt kan zijn. Dit geldt helemaal voor mensen die jong (van geest) zijn en nog volop in het leven staan. Hun hartprobleem maakt hun leventje veel beperkter en kleiner. Gelukkig staat de gezondheidszorg niet stil en zijn er veel betere medische voorzieningen, zodat het leven voor hartpatiënten toch leefbaarder wordt. Wil je geld doneren voor een goed doel en je bent een hartpatiënt of je kent ze in je omgeving, dan help je hen met een gift aan Hartpatiënten Nederland.

Ondersteun hartpatiënten als goed doel bij het geld doneren

Hartpatiënten Nederland is een patiëntenvereniging die opkomt voor de belangen van hartpatiënten. Wij doen erg veel voor alle hartpatiënten in Nederland, door middel van tal van activiteiten. Zodra je hartpatiënt wordt, stopt je huidige manier van leven. Alle keuzes die je vanaf dan maakt, staan in het teken van je hartaandoening. Het kan zelfs zo zijn, dat je je hele carrière moet opgeven. Het kan lastig zijn om een goede balans te vinden en daarbij kun je het niet hebben dat overheden, bedrijven en instellingen je ook nog eens tegenwerken. Daarom behartigen wij jouw belang als hartpatiënt, in welke situatie je ook maar komt. Wil je dus aan een goed doel geld doneren, dan help jij hiermee direct de Nederlandse hartpatiënten.

Wil jij geld doneren aan een goed doel zoals Hartpatiënten Nederland?

Als jij geld wilt doneren aan een goed doel, denk dan aan die hartpatiënt die jij kent, of je het nu zelf bent, een familielid of een collega, iedere hartpatiënt heeft veel baat bij de activiteiten van Hartpatiënten Nederland. Wij bieden vele mogelijkheden om bij te dragen. Je kunt zelf een losse gift overmaken, maar je mag ook een vaste donateur worden. Afhankelijk van welke voordelen je wilt genieten, kun je ook een vriend(in), abonnee of supporter van Hartpatiënten Nederland worden. Wij zijn afhankelijk van giften, dus iedere manier van doneren is welkom.

Ondersteun hartpatiënten als goed doel bij het geld doneren
Ondersteun hartpatiënten als goed doel bij het geld doneren