default-header

Blanda

Blanda

Aangemaakte reacties

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: he he…eindelijk de datum bekend van mijn ICD operatie #87916
  Blanda
  Deelnemer

  Allereerst excuus voor de late reactie, maar mijn zoon ligt nu al een week in het ziekenhuis, dus het is een beetje hectisch allemaal. 🙁

  Marjolein, Hetty, Nel, Dalham en Marjan dank jullie wel voor de lieve reacties. 😆 Het hangt dus van de situatie af, maar in principe kan het best snel. Gelukkig maar! Want ik word steeds nerveuzer van al dat wachten. Ik merk ook dat is steeds sneller moe ben.
  Ik heb gelezen dat sommige mensen na de ICD zijn gaan revalideren. Dat schijnt beter te helpen. Weet iemand hoe dat in zijn werk gaat? Gaat dat van het ziekenhuis uit, of moet dat aangevraagd worden?
  Ik ben blij dat ik hier het een en ander kan vragen aan de experts die al een ICD hebben, want dat geeft me wel een fijn gevoel. Het maakt me rustig en geeft me moed. Heel fijn dat dit forum bestaat en dat jullie er zijn! 🙂

  In reactie op: he he…eindelijk de datum bekend van mijn ICD operatie #87779
  Blanda
  Deelnemer

  Hoi Marjolein,

  Super dat alles zo goed is gegaan. Fijn dat het meegevallen is met de pijn, dat geeft mij ook weer moed. Heb je nog zalf oid gekregen voor de wond? Lijkt me wel dat je dat goed in moet smeren, dan wordt het een mooie soepele wond, anders wordt hij zo hard, dat is niet mooi.
  Zie je de bult erg?
  3 uurtjes vind ik niet echt veel, dus ik hoop dat ze het bij mij ook in 3 uurtjes kunnen. Lijkt me ideaal. Gelukkig weet ik van jou al het een en ander, dan ben ik minder bang want ik knijp hem stiekem toch wel hoor.

  Mevrouw heeft lekker liggen kletsen tijdens de operatie, maar mij even gek zeg 😆

  In reactie op: he he…eindelijk de datum bekend van mijn ICD operatie #87771
  Blanda
  Deelnemer

  Hallo Marjolijn,

  Super dat het nu dan toch echt gaat gebeuren. Goed dat je alles geregeld hebt zodat je met een gerust hart even de tijd kan nemen voor jezelf. Ik ben reuze benieuwd hoe de icd je zal bevallen en hoe de operatie gegaan is en of je je beter zult voelen. Fijn dat ik jou nu met al mijn vragen kan gaan lastig vallen 😛

  Zelf zit ik ook met smart te wachten op een ICD, maar ik moet eerst nog de katheterisatie doen, want dat is ivm ziekte niet doorgegaan. Dus dat moet eerst nog, maar ik ben er ook helemaal klaar voor 🙂 Nu heb je tenminste een kans op verbetering, en niet geschoten is altijd mis. Heel veel sterkte, een pijnloze operatie toegewenst en een goed en snel herstel :laugh:


  @Johan
  ook heel veel sterkte en een spoedig herstel! Zet hem op!

  In reactie op: Angst om een icd te laten plaatsen!!! #87702
  Blanda
  Deelnemer

  Hoi Sassy,

  Ik kan het me helemaal voorstellen.
  Sterkte ermee en laat af en toe eens weten hoe het met je gaat (als je daar tenminste zin in hebt)

  In reactie op: Angst om een icd te laten plaatsen!!! #87691
  Blanda
  Deelnemer

  Hoi Sassy,

  Ik wil je ook even sterkte wensen. Ik sta voor hetzelfde, want ik moet ook een ICD en ik ben ook ontzettend bang voor de operatie en erna, dus ik begrijp wel een beetje hoe je je voelt.
  Gelukkig heb je veel steun van de verpleegkundigen, dat is wel fijn.
  Laat aub weten hoe het met je gaat, dat zou ik erg leuk vinden.

  In reactie op: Wie wil mij advies geven en zijn /haar ervaring delen? #87690
  Blanda
  Deelnemer

  Hoi Jan,
  Bedankt voor je verhaal. Ik wens jou ook veel sterkte en hou ons aub op de hoogte. Dat zou ik erg fijn vinden. Gedeelde smart is halve smart en we kunnen misschien van elkaars ervaringen leren.
  Succes bij de cardioloog volgende week!

  In reactie op: Wie wil mij advies geven en zijn /haar ervaring delen? #87689
  Blanda
  Deelnemer

  Hoi bulldogsrotterdam ,

  Zo, dat is niet niets. Vier uur bij kennis een operatie meemaken. Dat vind ik wel knap hoor. Ik wil vragen of ze mij voor het maken van de pocket voor de ICD onder narcose willen brengen. Ik weet niet of dat mag, maar voor het testen van de ICD moeten ze mij toch in slaap brengen, dus dan wil ik dat rottige stukje ook wel overslaan, want ik heb op het forum gelezen dat veel mensen dit als rottig ervaren.

  Jij hebt in ieder geval al het nodige achter de rug. Gelukkig dat je er zo positief tegenover staat. Ik ben wel erg bang moet ik eerlijk toegeven.

  Ik hoop dat je conditie er echt op vooruit zal gaan. Leuk dat je dan weer met je honden kan lopen. Ik weet niet of je erover op het forum zal gaan schrijven, maar ik zal jouw ervaringen op de voet volgen want ik ben heel erg benieuwd hoe het met je zal gaan.

  In reactie op: Wie wil mij advies geven en zijn /haar ervaring delen? #87682
  Blanda
  Deelnemer

  Hoi Annemarie,

  Jammer dat jouw conditie niet beter is geworden door de ICD.
  Die Cardiale resynchronisatie therapie is toch wel een hele goede tip. Ik wist niet dat een 3 draads conditieverbetering (vaak) conditieverbetering geeft, dus dank je wel voor de informatie. Jij ook sterkte. Misschien zien we elkaar nog wel eens op zo’n bijeenkomst, want ik wil die zeker gaan bijwonen.

  In reactie op: Wie wil mij advies geven en zijn /haar ervaring delen? #87681
  Blanda
  Deelnemer

  Hoi bulldogsrotterdam,

  Spannend dat je half oktober onder het mes moet voor een icd. Zie je er tegen op of vind je het juist wel fijn dat je nu een beetje zekerheid/bescherming krijgt? Dat een ICD een waakhond is, zo had ik het nog niet bekeken. Dat is inderdaad wel een fijn gevoel.
  Gelukkig dat we dan geen revalidatie nodig hebben. Ik heb denk ik een beetje hetzelfde als jij. Ook een wiebelhart. Linker bundel tak blok. Moet jij onder narcose of doe je plaatselijke verdoving? Fijn dat ik met mensen zoals jij kan praten, die begrijpen hoe het voelt om dit te hebben. 🙂
  Heel anders dan met gezonde mensen erover praten, want zij hebben wel begrip maar dit voelt toch wel heel erg fijn om met mensen te praten die weten hoe het voelt en mijn angst begrijpen. Jij alvast sterkte en hou je taai bij de plaatsing van de ICD.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)