default-header

Re:Wat is uw mening over bewegen en beweegprogramma’s?

Home Forums Oproepen, interviews en enquêtes Wat is uw mening over bewegen en beweegprogramma’s? Re:Wat is uw mening over bewegen en beweegprogramma’s?

#85657
Job Pieter Tent
Gast

Ik lees niet alles nee. Ik heb ook niet in de gaten als men reacties weghaalt of aanpast. Het is geen Big Brother. Maar het is een algemene reactie op de reacties.
Ik ben hier expres wat nadrukkelijker in, gezien men dan over het algemeen zijn of haar eigen reactie anders gaan lezen.

Ik heb intussen te vaak rare en vervelende discussies zien verschijnen, waardoor ik dan op den duur maar ingrijp. Dit doe ik ook liever niet. nu enigszins preventief.

Inderdaad het verhaal van die modellen staat absoluut verkeerd. Ik had deze vandaag ook willen verplaatsen, maar heb daar helaas geen tijd voor gehad///het is me een beetje ontschoten. De telefoon staat hier roodgloeiend.

Ik respecteer je mening zeker, ik wil alleen geen vergaande discussie hierover. Het moet een leuk platform blijven. In het begin van Hartgenoten is het een paar keer absurd tekeer gegaan helaas. Vooral op het moment dat men elkaar persoonlijk gaat aanvallen.

Het blijkt altijd zo makkelijk te zijn om in andermans ogen te ver gaan. Dat probleem heb ik zelf wat te vaak gehad.
Dergelijke reacties worden dan als persoonlijk commentaar ondervonden… en dan …. dan begint de ellende.

Ik ga nu weer het forum wat opschonen. blijft er een beetje orde in de chaos 😛
Hopelijk heb je niet te veel geërgerd.

Groetjes, Job