default-header

Eenmalige donatie

Home Eenmalige donatie

Hartpatiënten Nederland zet zich al jaren voor hartpatiënten in en heeft in die tijd al heel wat resultaten behaald. Zo zijn er inmiddels veel mensen opgeleid om een Hartbewaakt Nederland te creëren, oftewel middels reanimatie onderwijs. Lees hier over onze ambities en doelen.

Steun met een eenmalige donatie de Nederlandse hartpatiënten

De gezondheid van een mens is het belangrijkste wat hij/zij heeft. Ook mensen die alles al hebben, bevestigen, dat niets zoveel waard is als je gezondheid. Hartproblemen zijn in Nederland een probleem dat ruim 1,5 miljoen mensen overkomt. Zij mogen zich hartpatiënt noemen. Maar hartpatiënt ben je niet alleen als je bij je hartspecialist langsgaat. Je bent dit ook op je werk, op school, bij vrienden en in je thuissituatie. Naast de medische zorgen, vergt het veranderen van jouw leefstijl veel aanpassingsvermogen voor zowel jezelf als je naaste familieleden. Ken je iemand in je omgeving die hartpatiënt is? Met een eenmalige donatie kun je veel hartpatiënten helpen bij de problemen waar zij dagelijks tegenaan lopen.

Wat gebeurt er met een eenmalige donatie aan een goed doel?

Wil jij een eenmalige donatie aan een goed doel doen, dan is Hartpatiënten Nederland een goede keuze. Als jezelf hartpatiënt bent, dan profiteer je zelf ook van je donatie. Ken je andere hartpatiënten, dan help jij hen. Wij zijn namelijk een waardevolle vereniging voor alle Nederlandse hartpatiënten. Een belangrijke taak, is het informeren van hartpatiënten. Niet alleen over medische doorbraken, ook over acties die wij voeren om het leven van hartpatiënten te verbeteren. Verder hebben wij een signalerende functie, wij signaleren de problemen waar hartpatiënten tegenaan lopen en komen in actie. Jouw eenmalige donatie komt daarom altijd goed terecht.

Steun Hartpatiënten Nederland met een eenmalige donatie aan een goed doel

Wil jij Hartpatiënten Nederland ondersteunen? Dit is namelijk hard nodig, want wij worden niet gefinancierd door de overheid met subsidies. Ook willen wij onafhankelijk, transparant en eerlijk blijven, dus wij laten ons ook niet betalen door farmaceutische bedrijven. Giften van particulieren en bedrijven die ons oprecht willen ondersteunen, zijn daarom van harte welkom. Je weet met jouw eenmalige donatie, dat je geld goed wordt besteed. Als je ons toch blijvend wilt ondersteunen, wordt dan een vaste donateur.

Wat gebeurt er met een eenmalige donatie aan een goed doel?
Wat gebeurt er met een eenmalige donatie aan een goed doel?

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de hartzorg?