default-header
HomeNieuwsZorgeloos samen op reis…

Zorgeloos samen op reis…

Columns

maandag 13 juni 2016, door Hartpatiënten Nederland

Onlangs heeft de vijfdaagse reis naar Sauerland plaatsgevonden. Dit was een dusdanig daverend succes dat we in oktober zelfs weer teruggaan! U leest er meer over op pagina 8 en ik garandeer u dat u er geen spijt van krijgt als u meegaat. Dus lees er snel meer over en boek!

Helaas werd een van onze trouwe reizigers op de eerste dag onwel. Hij moest helaas naar het ziekenhuis, maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Fantastisch hoe alle medereizigers meeleefden en gelijk het initiatief namen om een mooie kaart met lieve woorden te schrijven en hem een spoedig herstel wensten.

Na afloop van de reis ontving ik een heel mooi bericht van Erna Verdurmen, een van onze vaste Hartbrugreizigsters. ‘Wat ik van dichtbij ervaren heb is hoeveel werk jullie voor ons, vaak NIET zichtbaar, verzetten. En hoe jullie dingen oplossen, zoals met Frans Dassen naar het ziekenhuis gaan en alles regelen, en tot ‘s avonds laat bij hem blijven.’ Voor ons is dit vanzelfsprekend, want dat is waar wij voor staan. Wij zorgen ervoor dat mensen met een gerust gevoel mee op reis gaan met ons.

Mocht u overwegen om een keertje mee te gaan, schroom dan niet om ons te bellen. Er zijn nog enkele kamers beschikbaar voor de Dolomieten en Brighton. Ook hebben we een nieuwe bestemming op het programma staan: in september gaan we naar het Italiaanse Bibione. Dit belooft een prachtige reis te worden! Ook gaan we, zoals gezegd, in oktober weer naar het Sauerland: gezelligheid gegarandeerd!

Ik hoop dat ik u tref tijdens een van onze HartbrugReizen.

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie