default-header
HomeNieuwsWebinar: darmen & het hart, een onwaarschijnlijke relatie

Webinar: darmen & het hart, een onwaarschijnlijke relatie

Webinar

dinsdag 8 november 2022, door Hartpatiënten Nederland

Op woensdag 7 december om 19.30 uur organiseren wij een leerzaam webinar over darmen en het hart. Wij gaan in gesprek met Marieke Lebbink (natuur- en darmdiëtist) en Iris Heuer (healthy chef).

We gaan in gesprek over de relatie tussen de darmen en het hart en we geven tips voor een gezonde leefstijl. Voeding en lichaamsbouw zijn onderwerpen die besproken worden, maar ook wat de aandachtspunten zijn bij hart- en vaatziekten. Darmen, microbioom en de indicaties voor hartaandoeningen komen aan bod, maar ook de praktische kant hiervan, bijvoorbeeld tips over hoe je dit zelf kunt beïnvloeden/verbeteren.

Ook bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen hierover. Vragen kunnen van tevoren worden gemaild naar info@hartpatienten.nl of tijdens het webinar gesteld worden in de live chat.

Het webinar vindt plaats op woensdag 7 december om 19.30 uur.

Dit jaar organiseren we diverse interessante webinars waarbij gevarieerde onderwerpen centraal staan. Vriend(inn)en, abonnees en supporters van HPNL kunnen hieraan deelnemen. Lees hier meer informatie over de mogelijkheden. Ter introductie kunt u dit webinar geheel gratis volgen.

Schrijf u nu in voor dit webinar en wees er snel bij; er zijn maar een beperkt aantal plaatsen vrij!

LET OP: VOL = VOL en inschrijven = noodzakelijk!

Hopelijk tot 7 december!

Schrijf u hier in.

Team HPNL


Geef een reactie


Reacties (9)