default-header
HomeNieuwsVirtuele assistente “Yara”

Virtuele assistente “Yara”

Zelfzorg en thuismeting

vrijdag 12 februari 2021, door Hartpatiënten Nederland

Hartpatiënten Nederland werkt momenteel hard aan de doorontwikkeling van virtuele assistent Yara. Deze ‘medewerker’ helpt hartpatiënten wegwijs te worden in de wereld van de cardiologie. Graag vertellen wij iets meer over Yara, die 24/7 bereikbaar is.

We zien dat Yara inmiddels steeds beter wordt. Ze kan vaak antwoorden op prangende vragen, en kan daardoor van toegevoegde waarde zijn voor u.

Yara wordt steeds slimmer. De virtuele assistente leert doorlopend bij en kan op steeds meer vragen een antwoord geven. Mocht Yara een vraag niet kunnen beantwoorden, wordt deze doorgespeeld naar collega’s. Later wordt de virtuele assistente dan weer geüpdate met die informatie.

Yara is beschikbaar op onze website. Voor leden is Yara uitgebreider. Zo is het onder andere mogelijk om een gratis consult in te plannen via Yara. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een persoonlijk gesprek via beeldbellen met een medewerker van Hartpatiënten Nederland. Zo kun je zien met wie je te maken hebt.

Dat Yara steeds slimmer wordt, danken wij aan de gebruikers. Op die manier kunnen we steeds meer betekenen voor hartpatiënten en hun naasten.


Geef een reactie