default-header
HomeNieuwsVerslag Praag

Verslag Praag

dinsdag 7 juni 2011, door Hartpatiënten Nederland

28 juni 2011
Beste mensen van Hartpatienten Nederland,
Het is vandaag precies een week geleden dat wij (mijn vrouw en ik) thuis kwamen van onze reis naar Praag.

28 juni 2011
Beste mensen van Hartpatienten Nederland, 
Het is vandaag precies een week geleden dat wij (mijn vrouw en ik) thuis kwamen van onze reis naar Praag.

Het was voor ons de eerste keer dat wij met HartbrugReizen een reis maakten en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Voor ons was het een openbaring. Wij troffen het ook wel bijzonder goed vonden wij. Het was op de eerste plaats een leuk reisgezelschap. Er was helaas één dissonant in het gezelschap. Een alleenstaande vrouw deed herhaaldelijk pogingen om iedereen tegen zich in het harnas te jagen.

Het geduld en het fatsoen van alle anderen, het tactisch optreden van Piet en Toos en ook onze chauffeur Jan was bewonderenswaardig en zorgde ervoor dat de reis toch een geweldig succes werd. De aanwezigheid van Piet en Toos gaf ons zo’n veilig gevoeld dat wij onze zorgen wat betreft onze gezondheid (ik hartpatiënt en mijn vrouw kankerpatiënt)konden vergeten en daardoor volop konden genieten van een 8 daagse ontspannen vakantie.
Wij willen ook een pluim steken op de hoed van onze chauffeur Jan. Al snel kwamen wij er achter dat hij moest op opboksen tegen de reputatie van een andere chauffeur genaamd Wim die een enorme duizendpoot moet zijn geweest en waaraan vele reisgenoten gewend waren.

In de loop van de week bleek echter dat Jan behalve een zeer goede chauffeur eveneens een duizendpoot bleek te zijn. Hij was er wanneer het nodig was, kon improviseren en deed net als Piet en Toos enorm zijn best om het ons naar de zin te maken. Het trio vormde een geweldig begeleidingsteam en zorgde voor een gezellige en ontspannen sfeer. Naar onze mening was dan ook iedereen dik tevreden.

Wij hadden de behoefte om op deze wijze onze waardring te laten blijken en zien erg uit naar een volgende reis met HartbrugReizen. Onze waardering gaat echter ook uit naar het vele andere goede werk waarvoor U zich inzet.

Met vriendelijke groeten.

Deze brief is ingestuurd door twee HartbrugReizigers die graag anoniem willen blijven.


Geef een reactie