default-header
HomeNieuwsToon Hermsen uit Mill gaat optreden als ambassadeur voor AED4.EU

Toon Hermsen uit Mill gaat optreden als ambassadeur voor AED4.EU

woensdag 7 april 2010, door Hartpatiënten Nederland

De landelijk opererende Stichting Kies voor Leven en daarmee in het bijzonder Toon Hermsen hun oprichter en voorzitter is reeds een van de méést actieve partijen in ons land op het vlak van AED’s over de afgelopen jaren.

Door de samenwerking met AED4.EU zien Stichting Kies voor Leven en AED4.EU hun gelijkluidende missie versterkt. Dhr. Hermsen zal als eerste Ambassadeur van AED4.EU gaan optreden. AED4.EU zal het resultaat van het jarenlange werk van de heer Hermsen samen met hem voortzetten.

[ Stichting Kies voor Leven partner van AED4.EU (AED for You) ]

“Het enthousiasme waarmee de mensen achter AED4.EU zich bezighouden met het uitdragen van hun doelstelling maakte een enorme indruk op me. Ik wil ze daar met mijn ervaring en kennis op het gebied van de AED als ambassadeur heel graag bij ondersteunen”, aldus Toon Hermsen uit Mill die zich al sinds 2004 op landelijk niveau belangeloos inzet om op elke zes minuten plek een levensreddende AED (Automatische Externe Defibrillator) in ons land geplaatst te krijgen.

Het UMC St. Radboud heeft met www.AED4.EU het initiatief genomen om een onafhankelijk overzicht te maken van AED’s. Het project startte eind 2009 in Nederland, maar heeft de ambitie om wereldwijd zoveel mogelijk AED’s in kaart te brengen. In de afgelopen week zijn er maar liefst 10.000 downloads geweest voor de iPhone applicatie waarmee snel zichtbaar gemaakt kan worden waar de dichtstbijzijnde aangemelde AED te vinden is. Ook voor andere telefoons zijn applicaties beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op: AED4.EU


Geef een reactie