default-header
HomeNieuwsTijd voor een nieuw reisjaar!

Tijd voor een nieuw reisjaar!

Columns

donderdag 13 december 2018, door Hartpatiënten Nederland

Het afgelopen jaar is omgevlogen; 2018 zit er alweer bijna op. Vooral door al die mooie en leuke HartbrugReizen vliegt de tijd. We kijken terug op een geslaagd reisjaar. Vele reizigers hebben weer genoten van mooie en gevarieerde vakanties. Wat hebben we het weer fijn gehad met z’n allen! Bijzondere plekken gezien en bezocht, gevarieerde excursies gemaakt, en er zijn weer veel mooie vriendschappen ontstaan. Groepsgevoel en saamhorigheid zijn altijd heel kenmerkend voor onze reizen, en het is altijd prachtig om te zien hoe dat ontstaat in onze groepen. Na een paar dagen voelt het als één grote familie!

Dit gevoel geldt overigens niet alleen voor de reizigers, maar ook voor mij. Tijdens de reis naar Berlijn heb ik mijn 30e verjaardag gevierd. Er werd mij de vraag gesteld of ik mijn familie, partner en vrienden niet miste, omdat ik mijn verjaardag niet met hen samen kon vieren. Waarop ik zei: ‘Maar jullie zijn ook mijn familie!’. Ik vond het bijzonder om deze dag te vieren met al deze lieve mensen om mij heen.

In het najaar hebben we genoten van mooie reizen naar Berlijn en Kroatië. Na terugkomst deed de herfst toch echt zijn intrede in Nederland. Maar we hebben genoeg voorjaarsreizen voor u in petto, zodat u alvast kunt uitkijken naar een leuke (en zonnige!) vakantie. Wilt u niet zo lang wachten en bent u dit koude weer al beu? Er zijn nog enkele plekken vrij voor de 21-daagse reis naar Spanje.

Ook voor het nieuwe jaar hebben we ons best gedaan om u een mooi reisprogramma te presenteren. Wellicht heeft u dit in de vorige uitgave al bestudeerd, of heeft u al aanvullende informatie gelezen op www.hartbrugreizen.nl. Wees er snel bij als u interesse heeft in een reis; zo voorkomt u teleurstellingen. Ik hoop u snel te ontmoeten of terug te zien tijdens een van onze HartbrugReizen!

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie