default-header
HomeNieuwsSunshower

Sunshower

dinsdag 2 februari 2016, door Hartpatiënten Nederland

Teveel zonlicht is niet goed voor u, maar zonder kunt u niet leven. Zonlicht heeft een wetenschappelijk bewezen, heilzame werking op het lichaam; met Sunshower haalt u het goede van de zon op een verantwoorde manier naar uw badkamer.

Teveel zonlicht is niet goed voor u, maar zonder kunt u niet leven. Zonlicht heeft een wetenschappelijk bewezen,

heilzame werking op het lichaam; met Sunshower haalt u het goede van de zon op een verantwoorde manier naar uw badkamer. Een dagelijkse lage dosis UV-licht is belangrijk voor een goede gezondheid. UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D en bereidt uw huid voor op de zomerzon. Infrarood werkt ontspannend en pijnverlichtend. Sunshower maakt gebruik van lampen die een lage, verantwoorde en veilige hoeveelheid UV afgeven. Uw gezondheid is onze prioriteit.

Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. U doucht en sunshowert tegelijkertijd. Bekijk hier hoe de sunshower werkt.

Sinds kort zijn onze appartementen in Roermond en Scheveningen ook uitgerust met een Sunshower.

Klik hier voor meer informatie over het appartement in Roermond 

Klik hier voor meer informatie over het appartement in Scheveningen

DONATEURSAANBIEDING!


Wilt u zelf een sunshower aanschaffen maak dan gebruik van de speciale donateursaanbieding!
Donateurs van Hartpatiënten Nederland krijgen nu bij aankoop van een Sunshower Combi White de installatie ter waarde van € 250,00 gratis.

Bel voor meer informatie en het bestellen van de Sunshower naar 0475 – 31 72 72


Geef een reactie


Reacties (2)

  • D. Dobbelman 13 augustus 2021

    Is uw artikel over de sunshower soms een advertentie van de fabrikant. Daar lijkt het wel erg op. Het verhaal over vitamine D is ook volstrekte onzin. Ieder mens dat dagelijks een kwartiertje in de buitenlucht is, krijgt voldoende vitamine D binnen.
    Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat de sunshower kan zorgen voor minder pijn en een betere doorbloeding. En over dat “gezonde” kleurtje waar u over spreekt, lopen de meningen nogal uiteen. Weleens van een melanoom gehoord? Precies……veroorzaakt door teveel UV straling. Een waarschuwing hiervoor was op zijn plaats geweest.

    • Aan bitchy d.dobbelman 30 november 2021

      Dat is geen onzin, dat is wel degelijk onderzocht en een kwartier buiten in Nederland is absoluut niet genoeg om vitamine d aan te maken. Nederlanf heeft zelfs 1 van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine d vergelijken met andere west en noord Europese landen. In andere landen ligt het advies soms zelfs twee keer zo hoog. Huidkanker wordt in onderzoeken ook allang vaker aan huid producten dan aan zon gelinkt. Anders zou elke Italiaan ook wel huidkanker hebben. Verdiep u eerst eens voordat u een ander online probeert te schofferen.