De Stichting ICD, CD-dragers, STIN

Stichting ICD dragers Nederland stopt ermee

De Stichting ICD dragers Nederland (STIN) stopt ermee. Per 1 januari trekt de stichting de stekker uit al zijn activiteiten. Dat maakte voorzitter Marinus Split van het bestuur van STIN vandaag tot ons grote verdriet bekend. De STIN werd opgericht om de belangen te behartigen van ICD-dragers, hun partners en direct betrokkenen. Informatievoorziening stond daarbij voorop. Daarnaast hield STIN zich bezig met het vertegenwoordigen van de ICD-dragers bij overheid, zorgverzekeraars, zorgverleners en het CBR. De laatste tijd kampte de stichting echter met het teruglopen van het aantal donateurs, en bleken bestuursleden moeilijk te vinden, aldus de heer Split.


Hartpatiënten Nederland betreurt het stopzetten van de activiteiten van STIN. ICD-dragers, partners en direct betrokkenen kunnen echter bij ons terecht. Ze zijn welkom. Hartpatiënten Nederland zal daarom de service aan ICD-dragers in de toekomst nog meer aandacht geven.

Dus, ICD-dragers, meld u gerust bij ons! U kunt ons bereiken via 0475-317272 of via mail: roermond@hartpatienten.nl Nogmaals: welkom!

 

Reacties (2)

  • afbeelding van Marly
    Marly

    Bij Hartpatiënten Nederland zijn ALLE hartpatienten welkom. Door het wegvallen van STIN worden de typische belangen die STIN op geheel eigen wijze behartigde, ook door Hartpatiënten Nederland behartigd. Zoals wij dat al bijna 50 jaar lang bewezen en effectief doen: betrouwbaar en objectief.

    nov 14, 2018

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.