default-header
HomeNieuwsStichting ICD dragers Nederland stopt ermee

Stichting ICD dragers Nederland stopt ermee

dinsdag 13 november 2018, door Hartpatiënten Nederland

De Stichting ICD dragers Nederland (STIN) stopt ermee. Per 1 januari trekt de stichting de stekker uit al zijn activiteiten. Dat maakte voorzitter Marinus Split van het bestuur van STIN vandaag tot ons grote verdriet bekend. De STIN werd opgericht om de belangen te behartigen van ICD-dragers, hun partners en direct betrokkenen.

De Stichting ICD dragers Nederland (STIN) stopt ermee. Per 1 januari trekt de stichting de stekker uit al zijn activiteiten. Dat maakte voorzitter Marinus Split van het bestuur van STIN vandaag tot ons grote verdriet bekend. De STIN werd opgericht om de belangen te behartigen van ICD-dragers, hun partners en direct betrokkenen. Informatievoorziening stond daarbij voorop. Daarnaast hield STIN zich bezig met het vertegenwoordigen van de ICD-dragers bij overheid, zorgverzekeraars, zorgverleners en het CBR. De laatste tijd kampte de stichting echter met het teruglopen van het aantal donateurs, en bleken bestuursleden moeilijk te vinden, aldus de heer Split.

Hartpatiënten Nederland betreurt het stopzetten van de activiteiten van STIN. ICD-dragers, partners en direct betrokkenen kunnen echter bij ons terecht. Ze zijn welkom. Hartpatiënten Nederland zal daarom de service aan ICD-dragers in de toekomst nog meer aandacht geven.

Dus, ICD-dragers, meld u gerust bij ons! U kunt ons bereiken via 085 081 1000 of via mail: roermond@hartpatienten.nl Nogmaals: welkom!

 

Geef een reactie