default-header
HomeNieuwsSfeerimpressie digitale Hart & Leefstijl Café met cardioloog Remko Kuipers

Sfeerimpressie digitale Hart & Leefstijl Café met cardioloog Remko Kuipers

AandoeningBehandeling

donderdag 15 februari 2024, door Hartpatiënten Nederland

Onlangs organiseerden wij het eerste digitale Hart & Leefstijl Café. Hierbij gingen we in gesprek met cardioloog Remko Kuipers. Het was een groot succes! Onderstaande video geeft een sfeerimpressie van de eerste editie.

Woensdag 21 februari vindt de tweede editie plaats, waarbij het metabool syndroom centraal staat. Dit is een verzameling klachten rondom de stofwisseling. Het gaat dan om een combinatie van een verhoogd cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, overgewicht (voornamelijk een te grote buikomvang) en een hoge bloedsuikerspiegel.

Uiteraard is er ook ruimte om andere vragen te stellen! Het doel van dit digitale café is om op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan, ervaringen te delen en vragen te stellen aan Remko Kuipers of aan lotgenoten. Tijdens deze digitale bijeenkomst is het mogelijk om zelf in beeld te komen en uw vraag te stellen. We proberen het op deze manier interactief en persoonlijk te houden. De bijeenkomst is alleen live te bekijken en dus niet terug te kijken, wacht dus niet te lang met aanmelden! Vol = vol!

Beschikt u niet over een camera, of komt u liever niet in beeld om uw vraag te stellen? Het is ook mogelijk om alleen gebruik te maken van audio. Hopelijk tot ziens op woensdag 21 februari om 19.30 uur!

Aanmelden? Klik hier.


Geef een reactie


Reacties (1)

 • Ron Dekker 16 februari 2024

  Goedendag,
  Mijn naam is Ron 51 jaar jong en heb een aangeboren hartafwijking.
  Sinds 2020 is daar hartfalen klasse 3 bij gekomen.
  Ik heb ritmestoornissen, een te hoge hartslag en een longfunctie van 25%.
  Al met al niet best. Het AMC deed zijn best maar medicijnen en behandelingen hielpen niet bij mij, sterker nog de druk op mijn hart (NT-Probnp) werd alleen maar groter.
  Maar sinds augustus 2022 ben ik begonnen met o.a. CoQ10 aan te vullen en vanaf dat moment is gaat dus die NT-Probnp weer omlaag, gaat mijn hartslag omlaag en voel ik me sterker en sterker worden.
  21 februari om 19.30u heb ik mij aangemeld voor het webinar, maar ik ben even benieuwd of jullie gehoord hebben van CoQ10 en de onderzoeken die hier naar zijn gedaan.
  Misschien kunnen we het hier 21 februari even over hebben.
  Dank en groet, Ron