kerstomaatjes, pijnboompitten, zachte geitenkaas, spinazie

Salades van de grill

Denk je bij een salade meteen aan sla, tomaat en komkommer? Het kan spannender. Grill of rooster groenten bijvoorbeeld eens en eet ze koud of lauwwarm. Kleine kropjes little gem (een slasoort), kun je bijvoorbeeld in kwarten snijden en even grillen op de snijvlakken in een pan. Lekker met gegrilde groene asperges, een gekookt of gepocheerd ei en een vinaigrette. Eet je vandaag gegrilde groenten bij de avondmaaltijd, zoals ui, paprika, courgette en aubergine? Maak extra en eet de rest morgen koud als lunch. Ook lekker: verse rauwe spinazie met gegrilde kerstomaatjes, pijnboompitten, zachte geitenkaas en een dressing van olie, citroensap en honing.

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.