default-header
HomeNieuwsProfiel aanmaken

Profiel aanmaken

maandag 13 juni 2016, door Hartpatiënten Nederland

Tot onze tevredenheid zien wij vele profielen ontstaan op de website. Met een profiel bent u in staat om uw verhaal van zich af te schrijven bij hartverhalen, vragen van andere hartgenoten te beantwoorden in het forum en nog veel meer.

Tot onze tevredenheid zien wij vele profielen ontstaan op de website. Met een profiel bent u in staat om uw verhaal van zich af te schrijven bij hartverhalen, vragen van andere hartgenoten te beantwoorden in het forum en nog veel meer.

Door uw profiel volledig in te vullen krijgt uw naam een gezicht op hartgenoten.nl. Zo maakt u het voor andere bezoekers nog interessanter om te reageren op uw bijdrage in hartverhalen of het forum. Zij zien immers met wie ze te maken hebben en dat trekt hen vaak over de streep ook eens deel te nemen aan het uitwisselen van ervaringen of te reageren op het nieuws en andere items.

Hieronder nemen we u mee in het volledig invullen van uw profiel.

Profiel aanpassen
Zodra u ingelogd bent op de website ziet u in het rechter menu “mijn profiel”. Wanneer u daar op klikt ziet u “mijn profiel wijzigen”. Als u op deze link klikt kunt u uw profiel verder invullen.

Contact info
In het eerste scherm kunt u eventueel uw e-mail en wachtwoord veranderen. Uiteraard is dit alleen nodig wanneer u dit zelf wilt. Heeft u uw wijzigingen doorgevoerd? Klik dan op “Bijwerken” uw gegevens worden dan opgeslagen.

Profiel info

Woonplaats
In dit menu kunt u al meer gezicht geven aan uw naam. Zo kunt u hier uw woonplaats aangeven. Hiermee kunt u straks in contact komen met hartgenoten uit uw buurt of hartgenoten die behandeld zijn in hetzelfde ziekenhuis als u.

Aandoeningen
Niemand snapt u zo goed als uw hartgenoot. Iemand die dezelfde hartkwaal heeft weet precies wat u doormaakt. Door hier aan te geven door welke hartkwaal u getroffen bent, kunt u het straks eens met een hartgenoot hebben over uw hartkwaal. Hoe gaat hij of zij er mee om? En welke handig tips zijn er misschien voor u?
Uiteraard begrijpen wij dat u er mogelijk tegenop ziet om uw hartkwaal bekend te maken, daarom zijn deze velden niet verplicht en hoeft u dus niks aan te vinken.

Hoedanigheid
Verder kunt u hier uw hoedanigheid opgeven. Door aan te geven op welke manier u in aanraking bent gekomen met hartgenoten.nl kunt u straks direct zien welke andere bezoekers veel met u gemeen hebben.

Donateur
Bent u donateur? Dan vinden wij dat iedereen dat mag weten! We zijn trots en blij dat u zich inzet voor Hartpatiënten Nederland! Dus bent u donateur vink dan hier het vakje aan.
Mocht u het toch liever voor u zelf houden kan dat uiteraard ook. U kunt dan het vakje leeglaten.

Over mij
Door hier kort uw verhaal te doen krijgen andere hartgenoten meer waardering voor uw reacties op de site. Bezoekers kunnen een beeld vormen en weten zo precies met wie ze te maken hebben. Laat bijvoorbeeld eens weten hoe u in aanraking bent gekomen met Hartpatiënten Nederland of hoe het is om een familielid met een hartkwaal te hebben. Andere hartgenoten zullen dit, net als u, zeer waarderen.

Hobby’s
Laat u zien dat u ondanks uw hartkwaal toch nog volop in het leven staat, laat het de andere hartgenoten zien. Zo laat u zien dat een hartkwaal mensen niet in de weg hoeft te staan om tennissen, wandelen of fietsen.

Heeft u uw wijzigingen doorgevoerd klikt u onderop weer op “bijwerken” de gegevens worden dan opgeslagen en zijn direct zichtbaar op uw profiel.

Kijk voor een voorbeeld eens op het profiel van Job (deze kunt u alleen zien wanneer u ingelogd bent.) Hij laat u zien wie hij is en hoe hij bij hartgenoten.nl is gekomen.

Foto
Zoals u bij het verhaal van Job kunt zien heeft hij hier een foto toegevoegd. Wilt u dat ook klikt u in het menu op “mijn afbeelding wijzigen”.  Hier kunt u uw foto toevoegen aan de website.
NB: Om de website zo snel mogelijk te houden kan de foto niet groter zijn dan 250 kB. Dat betekent wellicht dat u in een foto-bewerkprogramma eerst uw foto moet verkleinen. Bij een te groot bestandsformaat zal er een foutmelding komen na het uploaden.


Geef een reactie