default-header
HomeNieuwsPlotselinge hartdood op jonge leeftijd

Plotselinge hartdood op jonge leeftijd

zondag 10 april 2011, door Hartpatiënten Nederland

Door in de toekomst het belang van obducties te benadrukken onder huisartsen en gemeentelijk lijkschouwers, de logistieke structuur te verbeteren en de obducties te vergoeden

(wat tot op heden niet het geval is) zal naar verwachting het aantal obducties toenemen. Hierdoor zullen in de toekomst naar verwachting meer erfelijke hartziekten worden gediagnosticeerd bij slachtoffers van plotseling overlijden en kunnen familieleden op dezelfde aandoening worden onderzocht (en indien nodig) worden behandeld.

Lees verder op Medicalfacts.nl

Plotselinge hartdood op jonge leeftijd
Door in de toekomst het belang van obducties te benadrukken onder huisartsen en gemeentelijk lijkschouwers, de logistieke structuur te verbeteren en de obducties te vergoeden (wat tot op heden niet het geval is) zal naar verwachting het aantal obducties toenemen. Hierdoor zullen in de toekomst naar verwachting meer erfelijke hartziekten worden gediagnosticeerd bij slachtoffers van plotseling overlijden en kunnen familieleden op dezelfde aandoening worden onderzocht (en indien nodig) worden behandeld.
Lees verder op Medicalfacts.nl
http://www.medicalfacts.nl/2011/04/08/plotselinge-hartdood-op-jonge-leeftijd/


Geef een reactie