paasbrunch, roerei

Paasbrunch

Dit vegetarische roerei met groene kruiden past perfect bij een paasbrunch!
Hak voor 6 personen 6 eetlepels verse groene kruiden fijn (bijvoorbeeld bieslook, basilicum en/of peterselie). 
Halveer 1 vleestomaat, verwijder met een lepel sap en zaadjes en snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes. 
Kluts 6 eieren met 6 eetlepels slankroom en wat peper. 
Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan, schenk het eimengsel erin en bak het ei al roerend tot het begint te stollen. 
Roer dan de tomaatblokjes en de verse kruiden erdoor. 
Heerlijk op warm geroosterd brood.

Geef een reactie

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Voer de CAPTCHA in om aan te tonen dat dit geen geautomatiseerde actie is.