default-header
HomeNieuwsNieuwe reizen; gaat u ook mee?

Nieuwe reizen; gaat u ook mee?

Columns

dinsdag 13 december 2016, door Hartpatiënten Nederland

De tijd vliegt. 2016 zit er alweer bijna op! We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd en gezellig reisjaar. We hebben maar liefst tien mooie reizen achter de rug, naar gevarieerde en prachtige bestemmingen.

Er zijn ook weer veel nieuwe reizigers bij gekomen. Het is altijd mooi hoe enthousiast zij over onze reizen zijn! Zo zei meneer Van Hekke, die afgelopen oktober voor het eerst meeging: ‘Ik vind het zo jammer dat ik nu pas voor de eerste keer meega, ik zou willen dat ik dit al veel eerder had gedaan. Ik ga in de toekomst zeker vaker mee!’

En dat is zeker mogelijk, want we kijken nu alweer uit naar een aantal mooie HartbrugReizen in 2017. In dit tijdschrift geven we u alvast meer informatie over de eerste drie reizen. Uiteraard volgen er nog meer, daarover leest u in de volgende uitgaven.

In elk nummer van HartbrugReizen beschrijven we weer enkele nieuwe reizen, zodat u telkens weer kunt kijken of er iets van uw gading bij zit. Er is ongetwijfeld voor ieder wat wils! Van korte reizen (5 of 6 dagen) tot langere reizen (10 dagen), en van reizen dichtbij tot verder weg. Italië en Polen zullen zeker niet ontbreken aan ons programma, maar ook hebben we een aantal nieuwe bestemmingen voor u in petto.

Op Facebook (www.facebook.com/HARTvrienden) vindt u fotoalbums die een mooie sfeerimpressie geven van diverse HartbrugReizen. Neem gerust een kijkje, zodat u een beeld krijgt van hoe gezellig en gevarieerd onze reizen zijn.

Ik wens u alvast hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2017, en hoop u in het nieuwe jaar te begroeten tijdens een van onze HartbrugReizen!

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie