default-header
HomeNieuwsNajaars- en kerst-reizen

Najaars- en kerst-reizen

Columns

vrijdag 13 oktober 2017, door Hartpatiënten Nederland

Vorige keer vertelde ik hier nog dat de tijd zo snel voorbij vliegt sinds het reisseizoen is gestart. In deze uitgave staan alweer de beschrijvingen van de laatste reizen van het jaar! De tijd vliegt dus nog steeds. Als u dit tijdschrift leest, genieten wij van het mooie Kroatië waar we nog niet eerder zijn geweest. Hier was veel animo voor, dus kennelijk gaat het om een bestemming die erg in trek is! Zeker voor herhaling vatbaar dus. Volgende week gaan we weer genieten van het altijd mooie en afwisselende Toscane. Behalve deze najaarsreizen, hebben we ook nog twee decemberreizen voor u in petto.

Zo organiseren we begin december een korte reis naar het Ahrdal. Ik ben ervan overtuigd dat dit een mooie reis wordt, en dat we hier al goed in de kerststemming komen! Daarnaast hebben we ook nog een reis naar het prachtige Wenen op het programma staan. Misschien bent u er al eens geweest; dan weet u dat het een geweldige stad is, met een lange en indrukwekkende geschiedenis. In december is deze stad geheel in kerstsfeer, dus hier kunt u zich alvast voorbereiden op de feestdagen en de smaak te pakken krijgen. We maken er ongetwijfeld weer mooie reizen van met zijn allen!

Ik hoop u te ontmoeten tijdens een van de reizen! Voor vragen en boekingen kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 0900 – 4 278 278. Of kijk op onze vernieuwde website www.hartbrugreizen.nl.

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie