default-header
HomeNieuwsLekker weg in het najaar

Lekker weg in het najaar

Columns

zaterdag 13 augustus 2016, door Hartpatiënten Nederland

De tijd vliegt! Het is inmiddels alweer augustus en voor we het weten is het najaar. Het najaar is een zeer geschikte periode om nog eventjes te genieten van (hopelijk!) mooi najaarsweer. Dat kan tijdens een van onze najaarsreizen. Naast de bijna volgeboekte reizen naar Bibione (Italië) en Sauerland, organiseren we in oktober nog een 7-daagse reis naar de mooie stad Dresden. Als u hier interesse in heeft adviseer ik u om niet te lang te wachten. Voor u het weet is de reis volgeboekt!

We kijken niet alleen uit naar enkele mooie reizen in de komende maanden, maar we kijken ook terug op diverse zeer geslaagde reizen, zoals naar Toscane, het Wienerwald en Zuid-Tirol/de Dolomieten. De reizen werden beoordeeld met een gemiddelde van een 8,5 en daar zijn we trots op! Het is altijd weer fijn om te zien en te ervaren hoe mensen genieten.

Zo gingen de heer en mevrouw Timmer voor de eerste keer met ons mee op reis. Ze schrijven achteraf in een reisverslag: ‘Opvallend was de saamhorigheid onder de deelnemers, die onderweg elkaar soms letterlijk (onder)steunden.  Zeker is dat HartbrugReizen de voorwaarden heeft geschapen voor een geweldige reis, waarvan wij  nu nog nagenieten.’

Altijd weer leuk en fijn dat mensen die voor het eerst meegaan het zo positief ervaren. Daar doen we het voor!

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie