default-header
HomeNieuwsKom naar onze beursstand en win een prijs!

Kom naar onze beursstand en win een prijs!

maandag 13 januari 2020, door Hartpatiënten Nederland

HartbrugReizen looft drie fantastische prijzen uit voor mensen die naar Veldhoven komen tijdens de Senioren Expo. Op deze leukste beurs voor 50-plussers in Brabant staan onze medewerksters =de bezoekers graag te woord.

 
HartbrugReizen looft drie fantastische prijzen uit voor mensen die naar Veldhoven komen tijdens de Senioren Expo. Op deze leukste beurs voor 50-plussers in Brabant staan onze medewerksters de bezoekers graag te woord. We hebben er namelijk een eigen stand. Iedereen kan er lootjes kopen voor het luttele bedrag van 2 euro. En met die lootjes maak je kans op een van de drie prachtige prijzen. Alle reden dus om nog tot zondag 19 januari naar Veldhoven te komen, waar de beurs gehouden wordt.
 

Prijzen*

De eerste prijs is een 10-daagse reis naar Umbrië, in de loop van dit jaar. De tweede prijs geeft 50 procent korting op een 10-daagse reis gedurende dit jaar. En de derde prijs is ook niet te versmaden: die biedt 25% korting op een reis naar keuze in 2020. Alle reden dus om een bezoek aan de beurs te brengen. Wil je weten om welke reizen het gaat, kijk dan hier even
 

De beurs

Elke dag biedt een speciaal programma. Dat wordt op alle dagen van dinsdag tot en met zondag veraangenaamd met muziek. Zo zijn er elke dag live-optredens van bekende orkesten, liedjeszangers en blaaskapellen. En natuurlijk mag je rekenen op de alom geroemde Brabantse gezelligheid!
 
Zoals gezegd: ook HartbrugReizen is er met een eigen stand. Je herkent ons aan ons logo. We hopen je op de beurs te mogen verwelkomen, en natuurlijk een lootje (of meer) te verkopen. 
 

Openingstijden en adres

De beurs opende dinsdag en is tot en met zondag geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. De expo wordt gehouden in het NH Conference Centre Koningshof aan de Locht 117, 5504 RM in Veldhoven.
 
Tot dan! We verheugen ons op je bezoek!
 
*Eerder stelden we voor de verkoop van loten een e-bike beschikbaar, maar die is al weg. Helaas. Maar niet getreurd, de andere prijzen zijn net zo aantrekkelijk!
 
 
 
 

Geef een reactie