default-header
HomeNieuwsKeuzes, keuzes…

Keuzes, keuzes…

Columns

vrijdag 13 april 2018, door Hartpatiënten Nederland

Keuzes maken. Het blijft lastig. Maar soms kan het ook een luxeprobleem zijn, bijvoorbeeld als het gaat om het uitzoeken van een vakantie. Waar wil ik dit jaar graag naartoe? Wat staat er nog op mijn lijstje? Wat is het aanbod?

Als u deze nieuwe uitgave van HartbrugReizen zo doorbladert, komt u er vanzelf achter dat wij meer dan genoeg voor  u in petto hebben! Het voorjaar begint net; misschien merkt u al dat u lentekriebels krijgt en zin heeft om een mooie reis te boeken.

Wordt het een korte reis naar Duitsland? Dan hebben we reizen naar de Baltische Zee (Oostzee),  Oost-Beieren en Berlijn voor u. Of boekt u liever een langere reis naar een zonnige bestemming? In september organiseren we voor het eerst een 10-daagse reis naar Umbrië en het Trasimeense Meer. Italië is een van mijn favoriete landen; het is een prachtig land dat veel te bieden heeft. Of wilt u liever in het late najaar genieten van een mooie reis waarbij u de laatste zonnestralen meepikt? Ga dan mee naar Kroatië in oktober!

Inmiddels zit de eerste reis van het jaar er alweer op. De reis naar de Côte d’Azur was wederom een groot succes. Hier hebben we het voorjaar officieel ingeluid, door volop te genieten van de eerste voorjaarszon. Mooi weer, gevarieerde en interessante excursies, een prachtig gelegen Van der Valk-hotel en niet te vergeten een heel leuk reisgezelschap: alle factoren voor een prachtige en geslaagde reis waren aanwezig.

Ik wens u veel leesplezier toe, en ik hoop u snel te zien tijdens een van onze HartbrugReizen!

 Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie