default-header
HomeNieuwsIn memoriam: Piet Schoenmakers

In memoriam: Piet Schoenmakers

donderdag 9 februari 2017, door Hartpatiënten Nederland

Tot onze grote droefenis is ons bestuurslid Piet Schoenmakers overleden. Piet zette zich jarenlang met hart en ziel belangeloos in voor diverse organisaties. Vooral voor Hartpatiënten Nederland.

Tot onze grote droefenis is ons bestuurslid Piet Schoenmakers overleden. Piet zette zich jarenlang met hart en ziel belangeloos in voor diverse organisaties. Vooral voor Hartpatiënten Nederland. 

Wij verliezen in hem een zeer gewaardeerd bestuurslid, adviseur, begeleider en vooral een hele goede vriend. Jarenlang mocht ik met Piet samenwerken. Altijd kon ik een beroep op hem doen. Nooit tevergeefs, hij stond altijd klaar. Dag en nacht.

Ondanks de respectabele leeftijd van 89 jaar bleef Piet zeer betrokken bij het reilen en zeilen van Hartpatiënten Nederland en velen zullen zich Piet herinneren als het vertrouwde gezicht van HartbrugReizen die hij gedurende vele jaren namens ons begeleidde. 

De laatste tijd had Piet het bijzonder zwaar, vooral na het overlijden van zijn lieve vrouw Mien. Vele jaren mochten ze samen zijn en beiden hebben een zeer acceptabele leeftijd mogen behalen. Mien overleed nog geen 4 maanden geleden.

Boven zijn overlijdensadvertentie prijkt een spreuk die mij bijzonder aanspreekt en Piet op wel zeer bijzondere en treffende wijze typeert:

“In dienstbaarheid ligt de vrijheid er te zijn voor de ander en te helpen vanuit je hart”

Wij wensen zijn dierbaren, familie en vrienden alle sterkte. Via de website van Mensenlinq kunt u het overlijdensbericht bekijken, waar ook de mogelijkheid bestaat om een condoleancebericht achter te laten.

Jan van Overveld, voorzitter
Hartpatiënten Nederland, Roermond


Geef een reactie