default-header
HomeNieuwsHPNL stuurt noodkreet naar Ernst Kuipers

HPNL stuurt noodkreet naar Ernst Kuipers

AandoeningBehandelingBelangenbehartigingBijwerkingen

vrijdag 28 januari 2022, door Hartpatiënten Nederland

Er is nog steeds geen duidelijkheid voor de groep gedupeerden, die wegens medische redenen niet gevaccineerd kunnen worden. Deze groep, die naar verwachting bestaat uit enkele duizenden mensen, worden hierdoor buitengesloten van de maatschappij. Wij stuurden hierover op 1 oktober 2021 al een noodkreet naar het Ministerie van VWS.

Op 17 november, inmiddels dus al meer dan 2 maanden geleden, kwam het heuglijke nieuws dat er gewerkt zou worden aan een vrijstellingsbewijs voor deze groep. Helaas is er sindsdien niets veranderd aan de situatie. Zeker gezien er vanaf nu weer wordt gewerkt met het Corona Toegangs Bewijs, is het cruciaal dat er een oplossing komt voor deze vergeten groep. Reden genoeg om nogmaals een noodkreet te sturen.

Benieuwd? Lees de brief hier!


Geef een reactie


Reacties (1)

  • Sander 31 januari 2022

    Het doel van de overheid is om zo veel mogelijk mensen te vaccineren, dat er mensen zijn die vanwege hun gezondheid geen vaccin willen of kunnen nemen interesseert de politiek niks. Dit beleid gaat niet om de volksgezondheid of om kwetsbare te beschermen, dat mag toch wel inmiddels duidelijk zijn. Voorbeeld een vaccin / medicijn is niet een kwestie van one size fits all, al wordt er vanuit politiek het corona vaccin wel zo benadert.