default-header
HomeNieuwsHier is die dan: het nieuwe magazine!

Hier is die dan: het nieuwe magazine!

woensdag 31 juli 2019, door Hartpatiënten Nederland

Ben Cramer siert de cover van het nieuwe Hartbrug Magazine, zojuist bij alle donateurs in de bus gevallen. Cramer adviseert iedereen die voor een in grijpende hartoperatie staat om vooral positief te blijven: “Met zo’n opstelling help je jezelf én je familie!”, aldus de gevierde Zanger, acteur en musicalster over zijn eigen hartoperatie.

Ben Cramer siert de cover van het nieuwe HartbrugMagazine, zojuist bij alle donateurs in de bus gevallen. Cramer adviseert iedereen die voor een ingrijpende hartoperatie staat om vooral positief te blijven: “Met zo’n opstelling help je jezelf én je familie!”, aldus de gevierde zanger, acteur en musicalster over zijn eigen hartoperatie.

In HartbrugMagazine vertelt Dr. Peyman Sardari Nia, cardiothoracaal chirurg van het academisch ziekenhuis in Maastricht, over de manier waarop hij chirurgen over de hele wereld opleidt. Ook kun je in het nieuwe magazine lezen over mogelijkheden voor een gezonde leefstijl, omdat mensen vaak door de bomen het bos niet meer zien. De 21-jarige Roos geniet met haar S-ICD nog steeds van het Leidense studentenleven, en verder er is aandacht voor kinderen die lijden aan cardiomyopathie. Ook lees je meer over een nieuw initiatief, HartMonitor. Hieruit blijkt dat de patiënt niet altijd centraal staat in de zorg. Hulpverlener Leonie Scholte bespreekt reanimeren: “Je kunt iets betekenen, dat is beter dan machteloos toekijken!”

In zijn column legt Henri Haenen uit waarom hij gestopt is met het slikken van statines, Cilla Schot schrijft over het lange wachten voor de entrees van festivals, en Jan Chin is op dreef met zijn overpeinzing “Ik denk, dus ik ben”. 

Het bruisende hart van het nieuwe magazine bevat ook deze keer weer het uitneembare HartbrugReizen met het nieuwste, sensationele reisaanbod voor 2020, waaronder nieuwe, waarlijk geweldige reizen naar Griekenland en Albanië! Ook nemen we u graag mee naar Kroatië, Hamburg, Italië, de Baltische staten, Normandië (waar 75 jaar geleden onze bevrijding begon!), de Côte d’Azur, de Bodensee en Spanje. En dan hebben we het nog niet gehad over de gouden stad Praag! Stuk voor stuk reizen om je vingers bij af te likken.

In het katern van HartbrugReizen vind je behalve het reisprogramma voor 2020 ook het verhaal van Leon Emmen (36), die als gevolg van bloedvergiftiging zijn beide benen verloor. Hij ging niet bij de pakken neerzitten en vertelt over zijn mooiste reis, door Sri Lanka.
 
Nog geen donateur? Bij een donatie vanaf € 2,00 per maand ontvang je zes keer per jaar het tijdschrift HartbrugMagazine, met daarin het uitneembaar katern van HartbrugReizen. Bedenk: zonder jou zijn we nergens! Klik hier voor meer informatie. 
 

 


Geef een reactie