default-header
HomeNieuwsHartverhalen worden gewaardeerd!

Hartverhalen worden gewaardeerd!

woensdag 9 juni 2010, door Hartpatiënten Nederland

Al bijna twee jaar is Hartgenoten.nl een pleisterplaats voor mensen die gevoelens, kennis en ervaringen delen over alle onderwerpen omtrent gebeurtenissen die met het hart te maken hebben.
Stichting Hartpatiënten Nederland verwacht binnenkort haar 1.000ste Hartverhaal te mogen ontvangen, een mijlpaal! We hebben geleerd, gelachen en ook gehuild. Want hartverhalen worden gewaardeerd. Gewaardeerd door u en door ons.

Aan u willen wij vragen om kenbaar te maken welk verhaal ú het meest waardeert. Misschien omdat u er wat van op gestoken heeft of omdat het voor u erg herkenbaar is. Misschien waardeert u een verhaal vanwege de schrijfstijl of de frisse blik op de realiteit. Dit is uiteraard voor de schrijver van het verhaal een mooie blijk van waardering. Laat uw hart spreken en breng uw stem uit! Uiteraard mag u meerdere verhalen waarderen. Het best gewaardeerde Hartverhaal wordt beloond met een schitterende Gazelle fiets.

Wellicht wilt u zelf ook graag iets delen met Hartgenoten.nl. Dat kan natuurlijk altijd. Sterker nog, als u nog bij de eerste 1.000 verhalen zit, maakt ook u kans op deze prachtige fiets.

We begrepen dat sommige Hartgenoten het er niet mee eens zijn dat er een 'winnaar' moet zijn voor het beste hartverhaal. Immers, het zijn verhalen die geschreven zijn om een ervaring te delen en niet als populariteitsquiz. Dit is een stelling die wij ten zeerste onderschrijven en stellen deze kritische houding dan ook op prijs. Het is onze intentie op deze manier iets terug te mogen geven aan een van onze hartgenoten. Uiteraard staat het de winnaar vrij te bepalen wat er met de prijs wordt gedaan. De fiets wordt gratis ter beschikking gesteld door Gazelle Nederland.

Wie fietst er met Hartgenoten de zomer in?

Wat is een hartverhaal?

In uw hartverhaal beschrijft u wat u heeft meegemaakt in een bijzondere gebeurtenis rondom uw hart. Dat kan een traumatische gebeurtenis zijn, maar ook een heuglijke. Het is moeilijk te omschrijven waaraan een hartverhaal moet voldoen. Ga naar www.hartgenoten.nl en verdiep u in meer dan negenhonderd hartverhalen. Heeft u nog geen hartverhaal ingezonden, wie weet, vind u daar inspiratie en ontdekt u de schrijver in uzelf! Bovenal steekt u door erover te schrijven uw lotgenoten een hart onder de riem. U staat niet alleen, en zij staan niet alleen!

Hoe kan ik stemmen?

Als u na het lezen van een Hartverhaal uw waardering wilt uitbrengen, kan dit heel eenvoudig. Anoniem kunt u middels een aantal hartjes aangeven in welke mate u een verhaal waardeert. Uiteraard mag u altijd een reactie plaatsen onder het verhaal. Dat is voor de schrijver vaak erg prettig om te lezen.

Stemmen kan tot 1 augustus


Geef een reactie