default-header
HomeNieuwsHartgenoten.nl wenst u een prettige Valentijnsdag!

Hartgenoten.nl wenst u een prettige Valentijnsdag!

vrijdag 13 februari 2009, door Hartpatiënten Nederland

Lees hier de nieuwsbrief van 13 februari 2009

Beste Hartgenoot,

Hartgenoten.nl wenst u een prettige Valentijnsdag!

Het is alweer even geleden dat u een nieuwsbrief van ons heeft ontvangen. Nu komt er weer een bijzondere dag aan, Valentijnsdag. Een dag die niet alleen in het teken staat van liefde, maar natuurlijk ook van vriendschap en familie.

Voor deze dag hebben wij nieuwe e-cards gemaakt. Zodat u de mensen waar u om geeft en van houdt kunt laten zien dat u ze niet vergeten bent. Bij deze ook alvast een kaart van ons voor u, want wij zijn ú niet vergeten!
Klik op de kaart om gratis Valentijn e-cards te verzenden.

Hartgenoten.nl blijft in beweging
U heeft het waarschijnlijk wel gezien, hartgenoten.nl blijft veranderen. Niet alleen nieuws en redactionele items, maar we proberen zoveel mogelijk van uw adviezen mee te nemen. Dit blijven we natuurlijk ook doen.
Naast de nieuwe gratis Valentijn e-cards hebben we nu ook een vriendenmodule. Deze vindt u rechts onder de inlogmodule. Hiermee kunt u vrienden, familie en kennissen uitnodigen om ook hun ervaringen te delen op hartgenoten.nl.
Zoals u van ons mag verwachten zullen wij hartgenoten.nl blijven veranderen en een prettigere plek voor u en anderen maken. We maken hartgenoten.nl natuurlijk samen!

Hartgenoten.nl en Hartpatienten.nl

We begrijpen dat het af en toe verwarrend kan zijn met inloggen. Beide sites horen natuurlijk bij Stichting Hartpatiënten Nederland, daardoor verwachten velen dat inloggen op beide sites hetzelfde is. Vooral voor donateurs van Hartpatiënten Nederland kan dit af en toe lastig zijn.
Bij beide sites heeft u zelf een gebruikersnaam en wachtwoord kunnen kiezen. Handig is natuurlijk als u voor beide dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt. Maar vaak is dit niet zo en ontstaat enige verwarring.

Wilt u achteraf uw gebruikersnaam of wachtwoord veranderen voor het gemak, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

We hopen u weer snel te treffen op hartgenoten.nl

Vriendelijke groeten,

Hartgenoten.nl


Geef een reactie