default-header
HomeNieuwsHartfalen centraal tijdens derde digitale Hart & Leefstijl Café Hartpatiënten Nederland & cardioloog Remko Kuipers

Hartfalen centraal tijdens derde digitale Hart & Leefstijl Café Hartpatiënten Nederland & cardioloog Remko Kuipers

Webinar

woensdag 6 maart 2024, door Hartpatiënten Nederland

Onlangs organiseerde Hartpatiënten Nederland het tweede Digitale Hart & Leefstijl Café, dat maandelijks plaatsvindt. We gingen in gesprek met cardioloog Remko Kuipers, die de vragen van veel deelnemers beantwoordde. Tijdens de tweede editie stond het metabool syndroom centraal. Uiterst leerzaam en wederom voor herhaling vatbaar! Op dinsdag 26 maart om 19.30 uur. Wees er snel bij, aanmelden is noodzakelijk en er zijn een beperkt aantal plaatsen!

In dit laagdrempelige digitale “café” kunnen allerlei onderwerpen aan de orde komen die op de een of andere manier met leefstijl en het hart te maken hebben. Vandaar ook de naam Hart & Leefstijl Café, maar dan wel digitaal! Een café, waaraan iedereen via streaming mee kan doen. Elke maand wordt een bepaald onderwerp behandeld.

In de derde editie, dinsdag 26 maart om 19.30 uur, staat het onderwerp hartfalen centraal. Bij hartfalen pompt het hart minder goed bloed rond, waardoor het minder goed werkt. Tijdens dit digitale café bespreken we wat hartfalen precies inhoudt en welke vormen er bestaan, maar ook wat de symptomen zijn en wat klachten zijn waar je alert op moet zijn. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen. Dit kan live, maar ook van tevoren (mail hiervoor naar info@hartpatienten.nl).

Een belangrijke zaak om dit onderwerp te bespreken dus! Dat gaan we doen op dinsdag 26 maart, samen met cardioloog Remko Kuipers.

Aanmelden kan hier.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van ons Hart & Leefstijl Café.


Geef een reactie


Reacties (1)

  • Ron van den berg 7 maart 2024

    Graag wil ik mezelf aanmelden voor het hart café .
    Ik ben een man van 60 jaar en heb 2 zware hartinfarcten gehad en mijn linker hart kamer is voor 20 tot 25 % afgestorven en ik heb een pompfunctie van 15% dus ik ben ook hartfalen patiënt.
    Ik hoop een reactie van u terug te krijgen met vriendelijke groet Ron