default-header
HomeNieuwsHartbrug-Magazine en HartbrugReizen nummer 3 is weer uit!

Hartbrug-Magazine en HartbrugReizen nummer 3 is weer uit!

dinsdag 30 mei 2017, door Hartpatiënten Nederland

Onze tijdschriften Hartbrug-Magazine en HartbrugReizen liggen weer in de brievenbus, de magazines en worden automatisch verzonden aan donateurs die daarvoor in aanmerking komen. Klik hier om u aan te melden en ook elke twee maanden onze leuke en informatieve magazines te ontvangen!
 

Hartbrug-Magazine

In Hartbrug-Magazine geven we hartpatiënten een gezicht en doen velen, waaronder ook vaak artsen, hun verhaal. Ook berichten we op een eerlijke, positieve manier over alles wat met gezondheidsproblemen te maken heeft. In deze uitgave onder andere een interview met Imca Marina, het verhaal van Melissa en Michael die twee Chinese kinderen met een hartaandoening adopteerden, in Openhartig vertelt Hans van der Linde over Becel Pro Activ en in HartStart geeft dr. Micheal Jacobs antwoord op vragen over 3D-beelden maken van een operatie. Maar ook het hart in de overgang, vijf dingen die veranderen in uw lijf. 
 

HartbrugReizen

In ons zustertijdschrift HartbrugReizen proberen wij de bezorgdheid en twijfels over op reis gaan weg te nemen en mensen een zorgeloos vakantiegevoel te geven. Veilig, geborgen en écht niet alleen voor hartpatiënten! In deze uitgave presenteren wij nieuwe reizen naar Istrië & de Adriatische Zee, Tirol en een reis in eigen land naar Assen & de Noord-Nederlandse provincies. Maar ook de reizen Zuid-Noorwegen en Bretagne & Normandië worden nog eens belicht! 
 
Hieronder kunt u een combinatie zien van onze tijdschriften:
 
 
Of klik hier om een gratis proefexemplaar per post aan te vragen. Bij een donatie vanaf slechts € 2,10 per maand ontvangt u jaarlijks liefst 12 tijdschriften (6 x Hartbrug-Magazine en 6 x HartbrugReizen). Om vanaf nu verzekerd te zijn van toezending per post klikt u hier. Als donateur heeft u dan ook de mogelijkheid de magazines digitaal te lezen in onze app. Download nu onze app 'HARTBRUG' in de App Store of Google Play Store en lees de nieuwste uitgave van ons tijdschrift, met extra achtergrondinformatie zoals verwijzingen naar bijvoorbeeld websites of filmpjes.
 
 

Geef een reactie