default-header
HomeNieuwsGenomineerd NRC Charity Awards

Genomineerd NRC Charity Awards

dinsdag 9 april 2019, door Hartpatiënten Nederland

Hartpatiënten Nederland is een van de fortuinlijke genomineerden van de NRC Charity Awards 2019! Dat betekent dat aanstormend talent van Willem de Kooning Academie in Rotterdam ons gaat helpen en coachen bij het opzetten van een creatieve communicatiecampagne!

ROTTERDAM/ROERMOND – Hartpatiënten Nederland is een van de fortuinlijke genomineerden van de NRC Charity Awards 2019! Dat betekent dat aanstormend talent van Willem de Kooning Academie in Rotterdam ons gaat helpen en coachen bij het opzetten van een creatieve communicatiecampagne! Dat heeft NRC ons laten weten. Fantastisch!
 
Hartpatiënten Nederland werd geselecteerd uit ruim 400 goede doelen waarvan er uiteindelijk 20 in de prijzen vielen. Dit betekent dat twee studenten van de Willem de Kooning Academie onder begeleiding van docenten en mensen die verstand hebben van het opzetten van creatieve projecten, een communicatiecampagne voor Hartpatiënten Nederland gaan ontwikkelen.
 
Om ervoor te zorgen dat de studenten alle informatie hebben die ze nodig hebben om een campagne te maken, organiseren ze op vrijdag 24 mei 2019 een ontmoetingsdag. Tijdens deze dag ontmoeten wij de studenten die voor ons goede doel aan de slag gaan.
 
Voorzitter Jan van Overveld van Hartpatiënten Nederland reageerde zeer verheugd. ,,Geweldig’’ noemde hij het nieuws. ,,Het is een hele eer als je hieraan mee mag doen! In onze communicatie naar buiten toe willen we vooral tot uitdrukking brengen dat we onafhankelijk zijn, objectief en standvastig. Dat bij ons de hartpatiënt centraal staat.’’
 
De twintig goede doelen die NRC Charity Awards geselecteerd heeft, zijn: Stichting Vluchteling, Het Poëziepaleis, Classic Young Masters, Aletta Jacobs Fonds, Kenniscentrum Rutgers, De Luisterlijn, Stichting Hartpatiënten Nederland, Alzheimer Nederland, Fier!/SterkHuis/CKM, World Animal Protection, Nationaal Fonds Kinderhulp, IVN Natuureducatie, Vereniging Verkeersslachtoffers, Het Begint met Taal, Jointhepipe, Muzieum, Act!onaid, Hivos, Rookpreventie Jeugd en BlueMatch Ecostove.
 
Je kunt NRC Charity Awards volgen via: Facebook, Twitter, en Instagram

Geef een reactie