default-header
HomeNieuwsGeen HartbrugMagazine ontvangen?

Geen HartbrugMagazine ontvangen?

woensdag 6 mei 2020, door Hartpatiënten Nederland

Je bent donateur maar we hebben nog geen bijdrage ontvangen? Helaas kunnen wij ons magazine niet toesturen zonder dat we een donatie hebben ontvangen.

  1. Je bent donateur maar wij hebben nog geen bijdrage ontvangen voor 2020?
    Helaas kunnen wij ons magazine niet toesturen zonder dat we een donatie hebben ontvangen. Dat stemt ons droevig, want wij hebben alle steun harder nodig dan ooit. Door alles rondom de coronacrisis hebben wij veel minder donaties ontvangen dan voorheen. Maar juist in deze zware tijd van eenzaamheid en angst komen wij zo goed mogelijk op voor onze leden. We staan ze met raad en daad bij. Bieden een luisterend oor en tonen begrip. Geven tips en denken mee. Niets is ons teveel. Dus nogmaals het dringende verzoek om te doneren. Alstublieft, maak vandaag nog een bijdrage over. Ga daarvoor naar https://www.hartpatienten.nl/helpen/uw-donatie of maak een gift over naar NL35INGB0000594000.
  2. Nog geen donateur? Ga naar https://www.hartpatienten.nl/helpen/uw-donatie en meld je aan of vraag een gratis kennismakingsexemplaar van HartbrugMagazine aan via www.hartpatienten.nl/aanvragen-magazines.

Extra gelukshartjes bestellen?

Iemand verrassen met een prachtig uniek natuurstenen gelukshartje? Dat kan. Deze zijn te bestellen via onze site: https://www.hartpatienten.nl/edelsteen.  Ook bellen of mailen mag. Bel tussen 10.00 uur en 16.00 uur:  0475- 31 72 72. Of mail: roermond@hartpatienten.nl
 
 

Geef een reactie