default-header
HomeNieuwsForum

Forum

donderdag 9 juni 2016, door Hartpatiënten Nederland

Velen van u hebben inmiddels het forum al eens gebruikt te zien aan de vele reacties. En daar zijn we zeer blij mee. Met name onze vaste redacteur Henri Haenen liet van zich spreken en ù reageerde daar weer op.

Velen van u hebben inmiddels het forum al eens gebruikt te zien aan de vele reacties. En daar zijn we zeer blij mee. Met name onze vaste redacteur Henri Haenen liet van zich spreken en ù reageerde daar weer op.

Zo zijn er inmiddels interessante dialogen over en weer ontstaan. Gaat u gerust in discussie als u het niet eens bent met onze redacteur of de reactie van een Hartgenoot. Daar is het voor!

Om u nog verder mee te nemen in het forum of gewoon om uw eerste bericht te plaatsen vindt u hieronder een uitgebreide beschrijving van het forum.

Op de homepage ziet u bovenin het woord forum. Klikt u daarop, dan komt u daadwerkelijk in het forum met zijn complete overzicht van medische hartproblemen, de ziekenhuizen die hun wachttijden publiceren, reacties op artikelen geplaatst door de redactie en de meest recente berichten.

  1. Klikt u bijvoorbeeld op “alcohol”, dan ziet u links welke Hartgenoot dit geschreven heeft en of diegene online is. U kunt ervoor kiezen om diegene een persoonlijk bericht te sturen middels uw mailbox rechts op de site. Wilt u uw reactie delen met alle Hartgenoten, dan klikt u op “reageer” voor een uitgebreide reactie of op “snelle reactie” voor een one-liner bijvoorbeeld.

Ook ziet u het woordje “quote” staan. Dit kunt u gebruiken om een stuk uit het voorgaande bericht te nemen om daarop te reageren. Bent u het bijvoorbeeld helemaal eens met het stuk maar heeft u een aanvulling op een alinea, toont u met de “quote” knop deze alinea en typt daaronder uw reactie. Zodra u op quote drukt zult u zien dat de volledige reactie van de voorganger verschijnt tussen de twee woorden

Quote:

artikel 

. U kunt dan de tekst weghalen waar u niet op wilt reageren en laat hier dus bijvoorbeeld alleen de ene alinea staan waar u op wilt reageren.

Is uw reactie klaar klikt u op “doorgaan” en uw reactie wordt geplaatst.

  1. Mocht u nou willen zien hoe uw bericht er uit komt te zien voordat u het plaatst klik dan op “voorbeeld” . Als u wat aan de opmaak van uw bericht heeft gedaan middels de iconen boven het bericht (vet maken, cursief zetten) of u hebt een smiley toegevoegd, kunt u hier zien hoe uw bericht eruit komt te zien. Bent u tevreden, dan verstuurt u uw bericht vervolgens met “doorgaan”. Bedenkt u zich, dan kunt u op “annuleren” klikken.
     
  2. Misschien wilt u een nieuw bericht plaatsen op het item “alcohol”, dan klikt u op dit item en daarna op “nieuw” links in op de site. Zie voor de rest hierboven.
     
  3. Zodra u reageert op een bericht wordt u automatisch “geabonneerd” op het artikel. Dit houdt in dat zodra er een reactie binnen het onderwerp wordt geplaatst u direct een mailtje ontvangt. Mocht u dit niet meer willen ontvangen kunt u onderaan de pagina van het onderwerp op “de-abonneren” klikken. U ontvangt dat geen mail meer.

Geef een reactie